Μυστικό ομορφιάς: Αποκτήστε τέλειο σώμα

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Μυστικό ομορφιάς: Αποκτήστε τέλειο σώμα

Το σώμα μας χρειάζεται ξεχωριστή φροντίδα για να διατηρεί την όψη του και την σφριγηλότητά του.

Για μια ελκυστική σιλουέτα η άσκηση και οι αυστηρές δίαιτες δεν αρκούν. Θα έχετε σίγουρα διαπιστώσει κι εσείς ότι η απώλεια βάρους, από τις δύσκολες περιοχές, παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Γι’ αυτό χρειάζεται μια πιο εντατική φροντίδα ώστε να αποκτήσετε το τέλειο σώμα. Η θεραπεία που έχει εντυπωσιακά  αποτελέσματα λέγεται i-Lipo και εφαρμόζεται στη Symmetria.

Το i-Lipo χρησιμοποιώντας την τεχνολογία λέιζερ, μειώνει πόντους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος γρήγορα, χωρίς πόνο και χωρίς βελόνες. Ελευθερώνει στις προβληματικές περιοχές χαμηλά επίπεδα ενέργειας, δημιουργώντας ένα χημικό σήμα στα λιπώδη κύτταρα που διασπά τα αποθηκευμένα τριγλυκερίδια με αποτέλεσμα το λίπος να λιώνει στη δύσκολη περιοχή. Το i-Lipo διεγείρει μια απολύτως φυσική διεργασία στο σώμα, χωρίς να επηρεάζει ή να τραυματίζει ιστούς όπως το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία και τα περιφερικά νεύρα

Το i-Lipo είναι ιδανικό τόσο για γυναίκες όσο και για άντρες και αποτελεί μία ασφαλή και ανώδυνη μέθοδο, κλινικά ελεγμένη. Μπορεί να εφαρμοσθεί με ασφάλεια σε κάθε περιοχή του σώματος που υπάρχει συσσωρευμένο ανεπιθύμητο λίπος. Ένας άνδρας  σε πρόγραμμα  4 εβδομάδων χάνει κατά μέσο όρο 4 κιλά και 6 cm από την κοιλιά  ενώ μια γυναίκα σε πρόγραμμα 8 εβδομάδων χάνει κατά μέσο όρο 7 κιλά και περίπου 8 cm από την κοιλιά και 9 cm από την περιφέρεια.

Για καλύτερα και πιο άμεσα αποτελέσματα, στη Symmetria εφαρμόζεται πρωτόκολλο συνδυασμού εξατομικευμένης διατροφής Lindberg και i-Lipo. Η βασική αρχή της μεθόδου διατροφής Lindberg είναι η φυσική ισορροπία μεταξύ υδατανθράκων, πρωτεϊνών και λίπους, ώστε το σάκχαρο αίματος του οργανισμού να παραμένει σε σταθερά επίπεδα. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας «ισογλυκαιμικής διατροφής» είναι η αύξηση του μεταβολικού ρυθμού και των καύσεων, η βελτίωση του σωματικού βάρους και η καλή ορμονική ισορροπία.

  • Κερδίστε  ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα διατροφής 4 εβδομάδων! Οι αναγνώστριες του jenny.gr που θα επικοινωνήσουν σήμερα Πέμπτη 18 Οκτωβρίου & αύριο Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012 με τη Symmetria στο τηλέφωνο 210 6745555 ή στο info@symmetria.gr και ξεκινήσουν το πρόγραμμα i-Lipo μέχρι 30 Οκτωβρίου 2012, θα κερδίσουν την διατροφή 4 εβδομάδων. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα της Symmetria πατώντας εδώ.

More for you

 
 

Don't Miss