Έμπνευση από το μακιγιάζ του catwalk της Anna Sui

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Έμπνευση από το μακιγιάζ του catwalk της Anna Sui

Προσαρμόστε στο προσωπικό σας look το ιδιαίτερο μακιγιάζ που είδαμε στο catwalk της Anna Sui για το φετινό χειμώνα.

Μέχρι τώρα έχουμε μιλήσει για το χρώμα στα χείλια κρατώντας τα μάτια σε τόνους φυσικούς ή στο κλασσικό smokey. Μπορεί οι γυναίκες να διστάζουν να βάλουν χρώμα στα μάτια, κυρίως αν δεν έχουν γαλανά ή πράσινα, υπάρχει όμως τρόπος να τονίσετε τα μάτια σας με χρώμα αρκεί να βρείτε τη σωστή απόχρωση.

Το μπλε είναι μάλλον ένα παρεξηγημένο χρώμα, κυρίως για τις Ελληνίδες οι οποίες προτιμούν τις γήινες αποχρώσεις στα μάτια. Αν και είναι ένα δύσκολο χρώμα μπορεί να φωτίσει τα μάτια σας αν τοποθετηθεί με το σωστό τρόπο.

Tips:

• Το μπλε έχει πολλές αποχρώσεις. Βγείτε στην αγορά και βρείτε είτε σε σκιά, είτε σε μολύβι την απόχρωση που ταιριάζει με τα φυσικά σας χρώματα. • Το μπλε μολύβι είναι πιο εύκολο στη χρήση από τη σκιά. Αν λοιπόν δεν είστε απ’ αυτές που έχουν ταλέντο στο μακιγιάζ, προτιμήστε το μολύβι. • Σαν βάση βάλτε μία σκιά σε κρεμ ή σε απαλό ροζ. Θα συμπληρώνουν αρμονικά το μπλε χρώμα. • Για βραδινό, επίσημο μακιγιάζ επιλέξτε μία σκιά σε σκούρο μπλε και βάλτε επιπλέον eyeliner. Τονίστε με άφθονη μάσκαρα και κάντε τα μάτια σας να ξεχωρίζουν. • Κρατήστε τα μάγουλα και τα χείλη σε φυσικού τόνους κι αφήστε τα μάτια σας να τραβήξουν τα βλέμματα.

Extra tip: Είναι πολύ σημαντικό να έχετε απλώσει σε όλο το πρόσωπο και κυρίως στο μάτι μία πολύ καλή βάση.

More for you

 
 

Don't Miss