Λαμπερό δέρμα κάθε μέρα,όλη μέρα

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Λαμπερό δέρμα κάθε μέρα,όλη μέρα

Ανακαλύψτε πώς να έχετε κι εσείς λαμπερό και φρέσκο δέρμα κατά τη διάρκεια της μέρας όπως τα μοντέλα στα τελευταία catwalks.

Ακολουθήστε 4 απλά βήματα για να το αποκτήσετε:

Βήμα 1: Εφαρμόστε ένα αντιοξειδωτικό serum για να ενεργοποιήσετε την πρώτη γραμμή άμυνας της επιδερμίδας σας για να έχετε λαμπερό και νεανικό δέρμα.

Βήμα 2: Ένα serum ματιών με καφεϊνη (προτιμήστε το σε roll-on μορφή για να είναι πιο εύχρηστο) θα μειώσει τους μαύρους κύκλους και θα ξεφουσκώσει το πρήξιμο στην περιοχή των ματιών συστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία και τονώνοντας την κυκλοφορία τους.

Βήμα 3: Ενυδατώστε με μία κατάλληλη για τον τύπο του δέρματός σας κρέμα για να ενισχύσετε το προστατευτικό φράγμα της επιδερμίδας σας και να δημιουργήσετε μια απαλή βάση για ένα πετυχημένο και φωτεινό μακιγιάζ.

TIPS:

  • Αν έχετε μεικτό δέρμα, αποφύγετε την ζώνη Τ.
  • Αν έχετε λιπαρό δέρμα,επιλέξτε μια ελαφριά ενυδατική κρέμα.
  • Αν έχετε ξηρό ή αφυδατωμένο δέρμα,προτιμήστε μια ενισχυμένη ενυδατική κρέμα για βαθιά ενυδάτωση.

Βήμα 4: Χρησιμοποιήστε αντηλιακή κρέμα με ελάχιστο SPF 30 όχι μόνο για τις ηλιόλουστες μέρες αλλά και τις βροχερές. Είναι απαραίτητο να απομακρύνετε όλες τις υπεριώδεις ακτινοβολίες από το δέρμα σας κατά τη διάρκεια της μέρας.

TIP: Αν χρησιμοποιείτε ρετινοειδή που κάνουν επιρρεπές το δέρμα σας στο κάψιμο, η χρήση αντηλιακής κρέμας είναι ζωτικής σημασίας.

Symmetria Η-24, 24ωρη ενυδατική κρέμα με Argan Oil από τη Symmetria.

FLAWLESS SKIN REPAIR EYE SERUM, της Laura Mercier.

More for you

 
 

Don't Miss