Στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας The Margi Spa

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας The Margi Spa

Πιστό στη φιλοσοφία του για διαρκή επένδυση στον τομέα της φιλοξενίας, το ξενοδοχείο The Margi προσφέρει στον επισκέπτη μια ολιστική εμπειρία χαλάρωσης στο The Margi Spa. Εμπνευσμένο από τον οργανικό και βιολογικό τρόπο ζωής, το The Margi Spa αποτελεί έναν χώρο ηρεμίας που προσφέρει αποκλειστικές θεραπείες, οι οποίες βοηθούν στην αναζωογόνηση των επισκετπών και φέρνουν μια αίσθηση ευεξίας σε σώμα και νου. 

Το Spa έχει στην διάθεση του τρία μοναδικά σχεδιασμένα single treatment rooms, καθώς και μια couples σουίτα, όπου εκεί οι εξειδικευμένοι θεραπευτές θα ανανεώσουν όλο σας το σώμα, σε μόλις 30 λεπτά! Παράλληλα διαθέτει εσωτερική πισίνα, steam room και sauna για να απολαύσετε απόλυτες στιγμές χαλάρωσης μαζί με το σύντροφό σας.

 

 

Τέλος, αφεθείτε στα χέρια των εξειδικευμένων beauty experts και απολαύστε μοναδικές θεραπείες ομορφιάς και περιποίησης για τα μαλλιά και το πρόσωπο στο beauty salon του The Margi Spa.

 

 

Για να ζήσετε από κοντά την αξέχαστη εμπειρία αναζωογόνησης του The Margi Spa, δίπλα στη νέα πισίνα, κάντε κράτηση για μία θεραπεία και αποκτήστε 50% έκπτωση στη δεύτερη!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις 2108929187, spa@themargi.gr

Ξεν. The Margi, Λητούς 11, 16671, Βουλιαγμένη, www.themargi.gr.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss