Η L’ORÉAL επιβραβεύεται ως μια από τις πιο ηθικές εταιρείες παγκοσμίως

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Η L’ORÉAL επιβραβεύεται ως μια από τις πιο ηθικές εταιρείες παγκοσμίως

Είναι η πέμπτη φορά που η εταιρεία τιμάται με αυτό το βραβείο.

Η L’Oréal, η κορυφαία εταιρεία καλλυντικών προϊόντων παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι αναγνωρίστηκε από το Ινστιτούτο Ethisphere, ένα ανεξάρτητο κέντρο έρευνας που προάγει τις βέλτιστες πρακτικές εταιρικής ηθικής και διακυβέρνησης, ως η Πιο Ηθική Εταιρεία Παγκοσμίως (World’s Most Ethical Company®).

Η L’Oréal κέρδισε επίσης την 1η θέση στον κλάδο των Αγαθών Ατομικής και Οικιακής Φροντίδας και την 8η θέση παγκοσμίως με βαθμό Aa+ στο δείκτη Covalence EthicalQuote, ένα δείκτη φήμης που παρακολουθεί τις 581 μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο σε θέματα περιβαλλοντικής και κοινωνικής διακυβέρνησης, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ηθικής και βιωσιμότητας.

Ο Jean-Paul Agon, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της L’Oréal, δήλωσε: "Αυτό το καλό νέο συμπίπτει με την παρουσίαση των φιλόδοξων δεσμεύσεων "Sharing Beauty with All" της L’Oréal σε θέματα βιώσιμης καινοτομίας, παραγωγής και κατανάλωσης. Επιδεικνύοντας σεβασμό σε υψηλά ηθικά πρότυπα και υπηρετώντας το κοινό καλό δεν θα κάνουμε μόνο τη διαφορά τον 21ο αιώνα αλλά, μέσα από τις μετατροπές που θα προκύψουν, θα επηρεάσουμε θετικά την κερδοφορία της εταιρείας μας."

"Επειδή είναι θεμελιώδες για την επιτυχία μας να επιτυγχάνουμε αποτελέσματα με σεβασμό και ακεραιότητα, η L’Oréal τοποθετεί την Ηθική στο επίκεντρο της στρατηγικής της. Τηρούμε πάντα τις Ηθικές Αρχές της Ακεραιότητας, του Σεβασμού, του Θάρρους και της Διαφάνειας, όπου κι αν δραστηριοποιούμαστε στον κόσμο, όποτε λαμβάνουμε μια απόφαση, μικρή ή μεγάλη", δήλωσε ο Emmanuel Lulin, Α' Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής Δεοντολογίας της L’Oréal.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss