ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Sunscreen Color Velvet της Frezyderm: Ποτέ άλλοτε ένα αντηλιακό με χρώμα δεν ήταν τόσο ευκολοφόρετο


Μάρθα Κουμπάνη

23 Ιουνίου 2019

Sunscreen Color Velvet της Frezyderm: Ποτέ άλλοτε ένα αντηλιακό με χρώμα δεν ήταν τόσο ευκολοφόρετο
Photo credits: Χρήστος Λώλος
Sunscreen Color Velvet της: Ποτέ άλλοτε ένα αντηλιακό με χρώμα δεν ήταν τόσο ευκολοφόρετο

Καλοκαίρι σημαίνει παραλία, βουτιές, ατελείωτες ώρες κάτω από τον ήλιο και παιχνίδια στην άμμο. Αγαπώ την ηλιοθεραπεία, γιατί με κάνει να αισθάνομαι αυτοπεποίθηση και μου χαρίζει το πολυπόθητο sun kissed χρώμα για το οποίο ανυπομονώ κυριολεκτικά όλο το χρόνο.

Φυσικά δεν μένω απροστάτευτη απέναντι στον ήλιο όλες αυτές τις ώρες, αλλά εφαρμόζω το αντηλιακό μου σε πρόσωπο και σώμα και το ανανεώνω τακτικά.

Photo Credits: Χρήστος Λώλος

Μιας και το ανέφερα. Μου πήρε αρκετό καιρό να βρω το ιδανικό αντηλιακό προσώπου για εμένα.

Όχι μόνο η λιπαρή επιδερμίδα μου δεν αντέχει τις βαριές υφές, αλλά έψαχνα ένα προιόν που να λειτουργεί ως καλλυντικό. Κάτι η αδυναμία μου στα καπέλα, κάτι τα γυαλιά ηλίου, ποτέ δεν έπαιρνα χρώμα στο πρόσωπο σε αντίθεση με την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα του σώματος. Συνεπώς έψαχνα ένα αντηλιακό, το οποίο εκτός από υψηλή προστασία να μου χαρίζει διακριτικό χρώμα και κάλυψη των ατελειών.

Photo credits: Χρήστος Λώλος

Κάποια στιγμή σε μια συζήτηση που είχαμε στο γραφείο, μια συνάδελφος μου μίλησε για το Sunscreen Color Velvet της Frezyderm. Αποκάλυψη! Eίχα βρει αυτό που αναζητούσα για πολλά καλοκαίρια πίσω!

Photo Credits: Χρήστος Λώλος

Για την ακρίβεια είχα βρει αυτά και πολλά περισσότερα. Προσεκτικά επιλεγμένη σύνθεση με κατάλληλα φίλτρα ηλιοπροστασίας, ειδικά μελετημένη υφή για αψεγάδιαστο αποτέλεσμα, φροντίδα για κάλυψη της επιδερμίδας και όμορφη λάμψη. Και προσοχή όταν λέω λάμψη εννοώ λάμψη, όχι γυαλάδα. Το Sunscreen Color Velvet της Frezyderm μου χαρίζει ματ όψη για 6 ώρες, χωρίς λιπαρότητα και γυαλάδα (απορροφώντας το σμήγμα).

Aυτό σημαίνει ότι μπορεί ακόμα να αποτελέσει τέλεια βάση για τα καλοκαιρινά μου make up looks!

Photo Credits: Χρήστος Λώλος

Και άτι ακόμα,το οποίο πολλές φορές -δυστυχώς- ξεχνάμε. Το Sunscreen Color Velvet της Frezyderm διαθέτει φίλτρα που αγκιστρώνονται ισχυρά στο δέρμα και δεν απομακρύνονται στο θαλασσινό νερό. Με αυτόν τον τρόπο η Frezyderm εξασφαλίζει παρατεταμένη προστασία με σεβασμό στο θαλάσσιο περιβάλλον.

Πλέον το Sunscreen Color Velvet της Frezyderm είναι το αντηλιακό που δεν αποχωρίζομαι στην παραλία και όχι μόνο!