ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Isamaya Ffrench: H διάσημη makeup artist λάνσαρε κραγιόν «ακατάλληλο» για ανηλίκους - είναι ήδη sold out


Ελένη Τσούτση

6 Φεβρουαρίου 2023

Isamaya Ffrench: H διάσημη makeup artist λάνσαρε κραγιόν «ακατάλληλο» για ανηλίκους - είναι ήδη sold out
Instagram/ @Isamaya Ffrench
H διάσημη Βρετανίδα makeup artist, Isamaya Ffrench, λάνσαρε το πιο ιδιαίτερο κραγιόν που έχουμε δει και το βέβαιο είναι ότι είχε έμπνευση!

H βιομηχανία της ομορφιάς έχει αποδείξει ότι έχει αρκετή φαντασία. Τώρα, ένα νέο λανσάρισμα της makeup artist Isamaya Ffrench έκανε τη διαφορά. Η ίδια δημιούργησε μια σειρά κραγιόν με θήκη σε σχήμα αντρικού μορίου.

Η νέα συλλογή του beauty brand «Isamaya Beauty», με τίτλο LIPS, αποτελείται από 2 κραγιόν σε επαναγεμιζόμενη θήκη. Ενόψει του λανσαρίσματος, η μάρκα δημοσίευσε ένα teaser στο Instagram και έγραψε με παιγνιώδη τρόπο: «κάτι ΜΕΓΑΛΟ έρχεται» κρύβοντας ως ακατάλληλη την εικόνα του νέου σχήματος κραγιόν. Την καμπάνια επιμελήθηκε ο φωτογράφος Zhong Lin και η αισθητική είναι απλά υπέροχη!

Τα νέα sexy κραγιόν λοιπόν είναι διαθέσιμα από τις 2 Φεβρουαρίου στο isamaya.com. Η σειρά περιλαμβάνει το Cardinal, ένα αληθινό, πλούσιο κόκκινο κραγιόν με σατινέ φινίρισμα, και το Vanity Black Shimmer, ένα lip balm που αφήνει ένα λαμπερό τελείωμα στα χείλη. Και τα δύο βρίσκονται σε θήκες με σχήμα πέους και είναι ήδη σχεδόν sold out.

Το Isamaya Beauty κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του περασμένου έτους από την Isamaya Ffrench και έχει μεγάλη ανταπόκριση μέχρι σήμερα. Η έμφυλη προσέγγιση της μάρκας στην ομορφιά στοχεύει να «διευρύνει περαιτέρω τους περιορισμούς», προσφέροντας μια σειρά από καινοτόμα προϊόντα απόδοσης για να δημιουργήσει ένα «χωρίς αποκλεισμούς» και ελεύθερο περιβάλλον για να συμμετάσχουν όλοι.

Η ίδια δήλωσε πρόσφατα για τη νέα συλλογή LIPS: «Θέλω να εμπνεύσω τους ανθρώπους και να τους δείξω ότι υπάρχουν άλλοι τρόποι προσέγγισης της ομορφιάς». Εμείς να προσθέσουμε ότι το έκανε τέλεια με την τελευταία της ιδέα παρουσιάζοντας έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο να συζητήσουμε για τις στερεοτυπικές αντιλήψεις στην ομορφιά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.