Ανακαλύψτε το νέο κατάστημα ομορφιάς Galerie de Beaute

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Ανακαλύψτε το νέο κατάστημα ομορφιάς Galerie de Beaute

Κάποια από τα μεγαλύτερα ονόματα της μεγάλης σκηνής έχουν εμφανιστεί στον κινηματογράφο ΑΣΤΕΡΙΑ στη Ν. Ερυθραία. Εκεί, οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής έχουν κατά καιρούς απολαύσει ταινίες γεμάτες πάθος, ένταση και ρομαντισμό.

Σήμερα αυτός ο χώρος, του πρώην κινηματογράφου, έχει δώσει τη θέση του για την επωνυμία, που αφορά το χώρο ομορφιάς, Galerie de Beaute.  

Από τις αρχές Απριλίου, η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων έχει επεκτείνει το δίκτυό της και βρίσκεται πλέον στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του κινηματογράφου ΑΣΤΕΡΙΑ στη Ν. Ερυθραία. Όσοι βρεθείτε εκεί θα ανακαλύψετε κάποια από τα διασημότερα ονόματα στον κόσμο των καλλυντικών όπως ESTEE LAUDER, DIOR, LANCOME, CHANEL, LA PRAIRIE, ενώ για πρώτη φορά κάνουν το ντεμπούτο τους στα Galerie de Beaute, παγκοσμίους φήμης brands όπως MAC, JO MALONE LONDON, BOBBI BROWN, LA MER.

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία shopping σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 500τμ και αφεθείτε στα χέρια των εξειδικευμένων αισθητικών για μια ολοκληρωμένη περιποίηση. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει μέσα από τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων επιλεκτικής & ευρείας διανομής και απολαύσετε μια προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με εξατομικευμένες υπηρεσίες ομορφιάς. Επιπλέον, υπάρχει άνετος χώρος parking για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την πιο ξένοιαστη παραμονή σας στο κατάστημα!

Η ομορφιά βρήκε τον χώρο που της αξίζει και που θα την αναδείξει, στο νέο κατάστημα Galerie de Beaute της Ν. Ερυθραίας, Λ. Κηφισίας 336 & Χαριλάου Τρικούπη. Ανακαλύψτε τον, είναι μοναδικός!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss