Κάτι νέο ετοιμάζει η Kim Kardashian και έχουμε μεγάλη αγωνία να το ανακαλύψουμε

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Κάτι νέο ετοιμάζει η Kim Kardashian και έχουμε μεγάλη αγωνία να το ανακαλύψουμε

Από τον περασμένο Ιούνιο που κυκλοφόρησε η KKE Beauty σειρά καλλυντικών της Kim Kardashian, το feed στο instagram των προϊόντων έχει γεμίσει με λάτρεις της σειράς όπου επιλέγουν τα καλλυντικά της και τα δείχνουν στο πρόσωπό τους. Όλοι χρησιμοποιούν το hashtag #KKWBEAUTY και ανεβάζουν φωτογραφίες με έντονο contouring, με έντονες γυαλάδες και λάμψεις και ατελείωτες αποχρώσεις του nude. Δεν υπάρχει όριο στην ηλικία έχουμε δει από κορίτσια στα 18. μέχρι γυναίκες μετά τα 50.

 
 
Αυτή τη φορά ωστόσο η Kim Kardashian ζητάει από τις followers της μέσα από μία digital ενημέρωση, μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου, να στείλουν τρεις φωτογραφίες τους όπου οι ίδιες δε θα έχουν επάνω τους ίχνος μακιγιάζ, θα είναι εντελώς φυσικές.
 
Σίγουρα η διάσημη reality star κάτι νέο ετοιμάζει και έχουμε μεγάλη απορία να δούμε τι θα είναι αυτό. Να προσθέσουμε ακόμα ότι μέσα του εξωτερικού επισημαίνουν ότι η ίδια πατάει πάνω στο marketing άλλων διάσημων brand, όπου έχουν ως βασικό μήνυμα στις καμπάνιες τους την ανάδειξη της φυσικής ομοφιάς της γυναίκας. Λέτε να δούμε κάτι ανάλογο και από την Kim;
Αναμένουμε...
 
Στην gallery που ακολουθεί δείτε τη φωτογράφιση της Kim ως Jackie O:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss