Τα μυστικά του ντεμακιγιάζ από τη Beauty Expert Ρούλα Σταματοπούλου

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Τα μυστικά του ντεμακιγιάζ από τη Beauty Expert Ρούλα Σταματοπούλου

Το DEMAK’ UP EXPERT σε συνεργασία με τη Beauty Expert Ρούλα Σταματοπούλου, παρουσίασε σε κλειστό event όλα τα μυστικά του ντεμακιγιάζ στον καθημερινό καθαρισμό της επιδερμίδας για τη διατήρηση της λάμψης της.
 

Για το DEMAK’ UP EXPERT μίλησε στις καλεσμένες δημοσιογράφους η Σεβαστή Κατσαμπούρη, Brand Manager της DEMAK’ UP, εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα και τις καινοτομίες της σειράς προϊόντων με διεθνή παρουσία. Πιο συγκεκριμένα,  η ολοκληρωμένη πρόταση ντεμακιγιάζ DEMAK' UP EXPERT με την πατέντα της τρισδιάστατης  κυψελωτής υφής από 100% ίνες βαμβακιού - φυσικές και βιοδιασπώμενες, διατίθεται σε οβάλ και στρογγυλούς δίσκους και σε υγρά μαντιλάκια με τη φόρμουλα από έλαια βαμβακιού για τον καθαρισμό ακόμα και του αδιάβροχου μακιγιάζ.


Έχοντας σύμμαχό της τα DEMAK’ UP EXPERT, η Ρούλα Σταματοπούλου, παρουσίασε τα μυστικά του σωστού καθαρισμού και μίλησε για τα λάθη που κάνουμε καθημερινά στην περιποίηση του προσώπου μας. Όπως, την παράλειψη του ντεμακιγιάζ σε καθημερινή βάση και  σε βάθος, που όχι μόνο απομακρύνει τα προϊόντα μακιγιάζ, αλλά και τους ρύπους της ατμόσφαιρας που έχουν συσσωρευτεί στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης υπογράμμισε τη σημασία του καθαρισμού του προσώπου πρωί και βράδυ, ακόμα κι όταν δεν έχει προηγηθεί μακιγιάζ.

Επειδή όμως όλες οι γυναίκες λατρεύουμε τα Hot Red Lips, η Ρούλα Σταματοπούλου μας αποκάλυψε τα μικρά μυστικά για να πετύχουμε το απόλυτο και all time classic γιορτινό κόκκινο κραγιόν!

More for you

 
 

Don't Miss