Η L’Oreal και ο Armani ανανεώνουν τη συνεργασία τους στο χώρο της ομορφιάς

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Η L’Oreal και ο Armani ανανεώνουν τη συνεργασία τους στο χώρο της ομορφιάς

Ο εμβληματικός Ιταλικός οίκος μόδας ιδρύθηκε στο Μιλάνο το 1975 από τον κ. Giorgio Armani και είναι αναγνωρισμένος για την κομψότητα και την αρτιότητα του στυλ του, ενώ προσελκύει παγκοσμίως απαιτητικούς και εκλεπτυσμένους πελάτες στο χώρο της επιλεκτικής. 

 

Από το 1988 η L’Oréal, η ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο της ομορφιάς παγκοσμίως,δημιουργεί μέσα από το Τμήμα Επιλεκτικής της, μοναδικές σειρές αρωμάτων, προϊόντων περιποίησης προσώπου και μακιγιάζ, επωφελούμενη από την έμπνευση και το όραμα του κ. Armani. Αυτές οι σειρές προϊόντων παρουσιάζουν μία από τις ισχυρότερες αναπτύξεις στον τομέα της ομορφιάς, φέρνοντας έσοδα μεγαλύτερα από το ένα δισεκατομμύριο ευρώ το 2017.

«Η ανανέωση της συμφωνίας μας με τον Όμιλο Armani είναι απόδειξη της εμπιστοσύνη μας στην επιτυχία αυτής της συνεργασίας η οποία έχει δείξει τη δύναμη της και τη συνοχή της όλα αυτά τα χρόνια» δήλωσε ο Jean-Paul Agon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της  L’Oréal. «Υπάρχει μια ουσιαστική συνέργεια ανάμεσα στην τεχνογνωσία της LOréal και την εξαιρετική δημιουργική έμπνευση του Giorgio Armani, γεγονός που συμβάλλει στο να αποτελεί η μάρκα Armani μία από τις πιο όμορφες και πιο δυναμικές μάρκες ομορφιάς ανά τον κόσμο».

«Η συνεργασία με την LOréal αποτελεί μια από τις πρώτες συνεργασίες στο χαρτοφυλάκιο μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την ανανέωση της συμφωνίας μας, εδραιώνοντας έτσι μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία. Η αποστολή της LOréal και ο ισχυρός επαγγελματισμός της εναρμονίζονταν πάντοτε με το δυναμικό και δημιουργικό πνεύμα που αποτελεί τον πυρήνα της φιλοσοφίας μου. Με την πάροδο των χρόνων, η αμοιβαία εμπιστοσύνη μας, μας οδηγεί συνεχώς σε εξαιρετικά αποτελέσματα» ανάφερε ο κ. Giorgio Armani, Πρόεδρος του Ομίλου Armani.  

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss