Το πρώτο AVEDA-TEO κομμωτήριο ανοίγει στην Ελλάδα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Το πρώτο AVEDA-TEO κομμωτήριο ανοίγει στην Ελλάδα

Η Aveda™- η Τέχνη και η Επιστήμη των Αγνών Εκχυλισμάτων Λουλουδιών και Φυτών, η οποία είναι παγκοσμίως αγαπημένη από beauty editors και influencers για την αποτελεσματικότητα, τη φυσική προέλευση και την Cruelty Free φιλοσοφία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος, ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου flagship Aveda-ΤΕΟ Lifestyle κομμωτηρίου στην Αθήνα. Τα εγκαίνια του κομμωτηρίου τον Απρίλιο 2018 σηματοδοτούν και την είσοδο της μάρκας στην ελληνική αγορά.

Η Aveda™- η Τέχνη και η Επιστήμη των Αγνών Εκχυλισμάτων Λουλουδιών και Φυτών, η οποία είναι παγκοσμίως αγαπημένη από beauty editors και influencers για την αποτελεσματικότητα, τη φυσική προέλευση και την Cruelty Free φιλοσοφία των προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος, ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου flagship Aveda-ΤΕΟ Lifestyle κομμωτηρίου στην Αθήνα. Τα εγκαίνια του κομμωτηρίου τον Απρίλιο 2018 σηματοδοτούν και την είσοδο της μάρκας στην ελληνική αγορά.

Διαθέσιμη πλέον σε 30 χώρες, η Aveda δημιουργήθηκε από τον πολυβραβευμένο κομμωτή,

Horst Rechelbacher, το 1978 στη Μινεάπολη της Αμερικής, με όραμα να προσφέρει στους επαγγελματίες ομορφιάς φυσικά προϊόντα που θα βοηθήσουν τους ίδιους, τους πελάτες τους, τη Γη και τις κοινότητές της. Εμπνευσμένη από την Αγουρβέδα, την 5.000 ετών αρχαία ινδική θεραπευτική παράδοση, η Aveda αντιμετωπίζει την ομορφιά με ολιστικό τρόπο, κατά τον οποίο τα μαλλιά, το τριχωτό της κεφαλής, το σώμα και το δέρμα είναι ένα, οπότε τα προϊόντα και οι υπηρεσίες φροντίζουν τις ανάγκες των πελατών από “την κορυφή ως την ψυχή℠”. Την Aveda την εμπιστεύονται περισσότεροι από 50.000 επαγγελματίες ομορφιάς παγκοσμίως ενώ τα προϊόντα βρίσκονται σε περισσότερα από 9.000 κομμωτήρια.

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

«Αποστολή μας στην Αveda είναι να νοιαζόμαστε για τον κόσμο στον οποίο ζούμε, από τα προϊόντα που παρασκευάζουμε μέχρι τους τρόπους με τους οποίους ανταποδίδουμε στην κοινωνία. Στην Αveda επιδιώκουμε να αποτελούμε πρότυπο περιβαλλοντικής ηγεσίας και ευθύνης, όχι μόνο στον κόσμο της ομορφιάς, αλλά σε όλο τον κόσμο»

Horst Rechelbacher, ιδρυτής

 

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

 

Συστατικά φυσικής προέλευσης

Ένα κομμάτι της Αποστολής μας είναι να δημιουργούμε προϊόντα υψηλής απόδοσης και φυσικής προέλευσης, που προάγουν την ευεξία των πελατών αλλά ταυτόχρονα προστατεύουν τη Γη. Στην Aveda πιστεύουμε ότι ο καλύτερος ειδικός ομορφιάς είναι η φύση, για αυτό παρασκευάζουμε τα προϊόντα μας με ανανεώσιμα συστατικά από φυτά.

Cruelty Free - Δεν κάνουμε δοκιμές σε ζώα

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής μας το 1978, πυλώνας της αποστολής μας είναι να φροντίζουμε τον κόσμο και τα ζώα με τα οποία ζούμε μαζί. Είμαστε Cruelty Free. Δεν κάνουμε δοκιμές σε ζώα και δε ζητάμε από κανέναν να το κάνει για λογαριασμό μας. Τα προϊόντα μας «δοκιμάζονται σε ανθρώπους».

Smells like Aveda

Τα προϊόντα μας είναι γνωστά για το χαρακτηριστικό τους άρωμα από αγνά εκχυλίσματα λουλουδιών και φυτών

Περιβαλλοντική Ευθύνη

Ανοίγουμε συνεχώς νέα μονοπάτια περιβαλλοντικής ευθύνης στη βιομηχανία της ομορφιάς. Είμαστε η πρώτη εταιρεία ομορφιάς στον κόσμο που κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας με 100% αιολική ενέργεια και η πρώτη εταιρεία που υπογράψαμε το Ceres Principales το 1989 - μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που κινητοποιεί τις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν πρακτικές που δεν επιβαρύνουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου, τη λειψυδρία ή άλλες προκλήσεις βιωσιμότητας.

Ο Μήνας της Γης είναι ένα ετήσιο πρόγραμμα που από το 1999 έχουμε καταφέρει να συγκεντρώσουμε πάνω από $56εκ. για να βοηθήσουμε οργανισμούς να συνεισφέρουν ενεργά στη διάσωση του περιβάλλοντος. Από το 2007, πάνω από $50εκ. έχουν αξιοποιηθεί για θέματα που αφορούν το νερό.

Συμμετέχουμε και στο Μήνα Πρόληψης Του Καρκίνου Του Μαστού κάθε Οκτώβριο. Από το 2001, έχουμε δωρίσει περισσότερα από $4εκ. στο Ίδρυμα Ερευνών για τον Καρκίνο του Μαστού (BCRF)® μέσω πωλήσεων ειδικής έκδοσης αγαπημένων προϊόντων για να βοηθήσουν στη χρηματοδότηση της Cruelty Free έρευνας για τα περιβαλλοντικά αίτια και την σχέση τους με τον καρκίνο του μαστού.

Πρωτοπόρος στην Κατασκευή Συσκευασιών από Ανακυκλώσιμα Υλικά

Όλες οι συσκευασίες των προϊόντων μας είναι φτιαγμένες από PCR υλικά -υλικά που έχουν προηγουμένως χρησιμοποιηθεί πριν ανακυκλωθούν- και ανακυκλώνονται και αυτές με τη σειρά τους.

 

ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

Το 2017, η Aveda βραβεύτηκε με το πολυπόθητο Βραβείο Sustainability Leadership κατά η διάρκεια του Sustainable Beauty Awards που διοργανώνεται από την Ecovia Intelligence. Τα Βραβεία αναγνωρίζουν οργανισμούς και επιχειρήσεις στο χώρο της ομορφιάς που καινοτομούν στη βιωσιμότητα και το Βραβείο Sustainability Leadership δίνεται στην εταιρεία που εφαρμόζει την βιωσιμότητα σε πολλαπλούς τομείς όπως: συσκευασία, παραγωγή και τα συστατικά.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ BEST-SELLING & ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΕΣ ΣΕΙΡΕΣ

Το 2016 και 2017, η Aveda βραβεύτηκε με 58 editorial awards for excellence παγκοσμίως.

Στο κομμωτήριο AVEDA TEO εκτός από τις μοναδικές βαφές μαλλιών με μέχρι και 96% φυσικά συστατικά, μπορείτε να βρείτε ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων για την περιποίηση μαλλιών, προσώπου και σώματος και προϊόντα Lifestyle. Μερικές από τις πιο αγαπημένες και best seller σειρές είναι οι:

  • Aveda Invati AdvancedSolutions για λεπτά μαλλιά διαθέτει ένα αναζωογονητικό μείγμα από αγιουρβεδικά βότανα, συμπεριλαμβανομένου πιστοποιημένου βιολογικού κουρκουμά, που βοηθάει να διατηρηθούν τα μαλλιά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Aveda Damage Remedy αναδομεί και ενισχύει την τρίχα με πρωτεΐνη κινόα αφήνοντας τα μαλλιά υγιή, δυνατά και λαμπερά.
  • Aveda Smooth Infusion βοηθά στη λείανση ή το ίσιωμα των μαλλιών, ενώ παράλληλα περιορίζει δραματικά το φριζάρισμα και τα προστατεύει από την υγρασία.
  • Aveda Be Curly σχεδιασμένο να ενισχύει, να επιμηκύνει και να δίνει σχήμα στις μπούκλες ενώ ταυτόχρονα περιορίζει το φριζάρισμα.
  • Aveda Pure Abundance δυναμώνει τα μαλλιά χωρίς όγκο και είναι εμπλουτισμένο με φυσικά ενισχυτικά όπως κόμμι ακακίας και αλόη.
  • Aveda Dry Remedyενυδατώνει τα ξηρά, εύθραυστα μαλλιά με τη δύναμη του ελαίου Buriti, γνωστό για τις ενυδατικές ιδιότητές του.
  • Aveda Stress-Fixο συνδυασμός των αρωμάτων γαλλικής λεβάντας και φασκόμηλου μειώνει αποδεδειγμένα το στρες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ AVEDA

Η Aveda περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα επαγγελματικών βαφών για τα μαλλιά, με μέχρι και 96% φυσικά συστατικά, προσφέροντας εντυπωσιακά χρώματα, ασύγκριτη λάμψη και θρέψη στα μαλλιά. Η Aveda συμπλήρωσε τη γκάμα της μέσα στο 2018, όπου λάνσαρε την Full Spectrum Demi+™ Custom-Deposit Treatment Hair Color,  μια ημιμόνιμη βαφή υψηλής απόδοσης, με 93% φυσικά συστατικά η οποία προσφέρει στα μαλλιά μοναδικά, ζωντανά χρώματα, εκθαμβωτική λάμψη, ενώ συγχρόνως βελτιώνει την κατάσταση των ταλαιπωρημένων μαλλιών χάρη στο μείγμα ευεργετικών βοτάνων που περιέχει, μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά! Αποκλειστικά στο κομμωτήριο AVEDA-TEO.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ AVEDA TEO ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Στο πρώτο AVEDA TEO κομμωτήριο, μπορείτε να βιώσετε μοναδικές Τελετουργίες Ανανέωσης Aveda όπως:

Comforting Tea Ritual, προσφέρεται ένα φλιτζάνι χαλαρωτικού τσαγιού κατά την άφιξή σας.

Stress-Relieving Hand Ritual, η οποία προσφέρει τις χαλαρωτικές ιδιότητες της Aveda Stress-Fix™ Body Lotion.

Stress-Relieving Neck and Shoulders Ritual, 3-5 λεπτά αποφόρτισης με το μασάζ αυχένα και ώμων με την Aveda Stress-Fix™ Body Lotion.

Aroma Sensory Journey Ritual, ένα ταξίδι στα αρώματα, στις αισθήσεις και στις μνήμες που σας βοηθά να ανακαλύψετε το άρωμα της Aveda που σας ταιριάζει.

Γνωρίστε τον Mr. Chakra, ανακαλύψτε τα τσάκρα και την ομορφιά της ισορροπίας.

Κλείστε το ραντεβού σας για να ζήσετε κι εσείς αυτή τη μοναδική εμπειρία, με ένα click εδώ.

AVEDA-ΤΕΟ LIFESTYLE ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

Ηρώων Πολυτεχνείου 6, Νέα Ερυθραία, Αθήνα

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Aveda:

www.aveda.gr

More for you

 
 

Don't Miss