Η Αveda Greece συγχαίρει την Ελένη Φουρέιρα για την κατάκτηση της 2 ης θέσης στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018

Η Αveda Greece συγχαίρει την Ελένη Φουρέιρα για την κατάκτηση της 2 ης θέσης στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision

H ομάδα της Aveda Greece συγχαίρει την Ελένη Φουρέιρα για την κατάκτηση της 2ης θέσης στον 63ο διαγωνισμό της Eurovision, ενώ έχει έναν λόγο παραπάνω να είναι χαρούμενη, καθώς συντέλεσε ως προς την εκθαμβωτική της παρουσία πάνω στη σκηνή το περασμένο Σάββατο στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Ο Χρήστος Μπαϊραμπάς, καλλιτεχνικός διευθυντής της Aveda Greece, επιμελήθηκε τα μαλλιά της Ελένης Φουρέιρα με προϊόντα Aveda. To χρώμα είναι εμπνευσμένο από το “fuego” που σημαίνει φωτιά και το αποτέλεσμα είναι ένα θερμό καστανό γεμάτο λάμψη χάρη στη φυσική βαφή της Aveda Full Spectrum. Η περιποίηση έγινε με το σαμπουάν και conditioner ‘Smooth Infusion’ τα οποία λειαίνουν τα μαλλιά και τα κάνουν απαλά και λαμπερά. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε για τη διαδικασία του styling το θερμοπροστατευτικό ‘Damage Remedy Daily Hair Repair” που ενισχύει την προστασία κατά του φριζαρίσματος και αναδομεί τα μαλλιά και ολοκλήρωσε το look με το προϊόν φινιρίσματος ‘Brilliant Emollient Finishing Gloss’ που λειαίνει τις άκρες στα ατίθασα και χοντρά μαλλιά και προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη!

 

 

Έμπνευση για το τελικό look αποτελούν οι γυναίκες υπερήρωες από τα βιβλία των Κόμικς, που συνήθως αποτυπώνονται με εντυπωσιακούς σχηματισμούς, πλούσια σε φυσικό όγκο και δυναμική όψη.

Τέλος, η Aveda Greece θα ήθελε να ευχηθεί στην Ελένη Φουρέιρα κάθε επιτυχία σε αυτή την εντυπωσιακή της πορεία.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Aveda:

@AVEDAGREECE @AVEDATEO #AVEDAGREECE #AVEDATEO

www.aveda.gr

[gallery- 718494]

More for you

 
 

Don't Miss