Το κατάστημα DUST+CREAM στο Μαρούσι έκλεισε τα 2 χρόνια λειτουργίας

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Το κατάστημα DUST+CREAM στο Μαρούσι έκλεισε τα 2 χρόνια λειτουργίας

Το απόγευμα της Παρασκευής 08 Ιουνίου το κατάστημα DUST+CREAM στο πεζόδρομο του Αμαρουσίου – Δήμητρος 5, έκλεισε τα 2 χρόνια λειτουργίας και το γιόρτασε με τη πρωταγωνίστρια της νέας σειράς μακιγιάζ Through The Prism, της DUST+CREAM, Κατερίνα Στικούδη. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν από την ημέρα αυτή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Κατερίνα Ζαρίφη, οι οποίοι με τη μοναδική ενέργεια που τους χαρακτηρίζει κράτησαν δυνατό το παλμό του party έως αργά.

 

Ιριδίζουσες υφές, μοντέρνα χρώματα και πολλή λάμψη είναι τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το party αυτό, εμπνευσμένο αποκλειστικά από τη καινούρια σειρά μακιγιάζ Through The Prism. Η Κατερίνα Στικούδη, χάρισε συμβουλές μακιγιάζ για τη νέα σειρά στις επισκέπτριες του party και βγήκε φωτογραφίες με τις αγαπημένες της fans.

Πολλοί ήταν αυτοί που έφυγαν από το party με γεμάτες σακούλες με δώρα καθώς οι προσφορές και οι διαγωνισμοί δεν έλειψαν, ούτε αυτή τη φορά, από τα καταστήματα DUST+CREAM.

DUST+CREAM, η αλυσίδα καταστημάτων με τα ελληνικά ποιοτικά καλλυντικά. Βρείτε μας σε ένα από τα 65 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο www.dustandcream.gr

More for you

Don't Miss