Ποιο φυτικό συστατικό έχει πολλαπλές skincare χρήσεις και χαρίζει λεία και απαλή επιδερμίδα;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Ποιο φυτικό συστατικό έχει πολλαπλές skincare χρήσεις και χαρίζει λεία και απαλή επιδερμίδα;

Είναι ένα προϊόν που δε λείπει από το ντουλάπι του μπάνιου μου. Στην καθημερινότητά μου μπορεί να το χρησιμοποιήσω περισσότερο από 2 φορές. Έχω ανακαλύψει αρκετές χρήσεις του και η αλήθεια είναι ότι το λάδι καρύδας έχει κάνει την περιποίησή μου πιο εύκολη.

 

Η πρωτή και ίσως πιο βασική χρήση είναι ως ντεμακιγιάζ. Ιδιαίτερα τις ημέρες που κάνω smokey look και είμαι γενναιώδορη με τη μάσκαρα, το λάδι καρύδας είναι ένα από τα καλύτερα καθαριστική προσώπου. Απλώνω ελάχιστο πάνω σε ένα κυκλικό βαμβάκι και με απαλές κινήσεις, χωρίς να ερεθίζω το μάτι αφαιρώ όλο το μακιγιάζ.

Επίσης τις ημέρες που έχει κρύο είναι το προϊόν που ενυδατώνω όλο μου το σώμα από την κορυφή έως τα νύχια. Επιμένω κυρίως σε περιοχές που παρουσιάζουν έντονη ξηρότητα όπως είναι οι αγκώνες και τα γόνατα. Από την πρώτη εφαρμογή, η επιδερμίδα μου γίνεται αμέσως πιο λεία και λαμπερή.

Επιπλέον όταν ισιώνω τα μαλλιά μου, κάνω ένα πέρασμα με τα δάχτυλά μου στις άκρες με λάδι καρύδας-δεν πλησιάζω καθόλους τις ρίζες, καθώς τα μαλλιά μου θα λαδώσουν στο επόμενο λεπτό.  Με αυτό τον τρόπο τα μαλλιά μου έχουν μία λάμψη και είναι super ενυδατωμένα.

Τέλος χρησιμοποιώ το λάδι καρύδας και σε πολλές DIY συνταγές. Η πιο εύκολη-αγαπημένη μου είναι το scrub που κάνω ανακατεύοντας το συγκεκριμένο υλικό με κρυσταλλική ζάχαρη αν είναι να κάνω απολέπιση σώματος ή με αλάτι αν είναι να κάνω προσώπου.

 Ακόμα αναρωτιέστε αν πρέπει να έχετε λάδι καρύδας στο ντουλάπι του μπάνιου σας;

Στην gallery που ακολουθεί δείτε διάσημες άνω των 40 με τέλεια επιδερμίδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss