Η DIY συνταγή που θα κρύψει όλες τις λευκές τρίχες

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Η DIY συνταγή που θα κρύψει όλες τις λευκές τρίχες

Είστε κι εσείς μία από τις γυναίκες που υποστηρίζουν ότι δε θα βάψουν τα μαλλιά μου;. Join the club λοιπόν και ελάτε μαζί να προσπαθήσουμε να αποφύγουμε, όσο μπορούμε τουλάχιστον το χώρο των κομμωτηρίων, που ονομάζεται βαφείο.

Προσωπικά έχω αρκετές λευκές τρίχες και η αλήθεια είναι ότι τώρα που έχω αφέλειες, κάποιες είναι αρκετά "ενοχλητικές", αφού δεν μπορούν να κρυφτούν με άλλες τούφες, στο σημείο που βρίσκονται.

Όταν λοιπόν τις βλέπω μπροστά μου, στον καθρέφτη μου, αυτό που κάνω είναι να παίρνς στα χέρια μου την καφέ μου μάσκαρα. Να σας πω ότι έχω καστανά μαλλιά, γι αυτό αποφεύγω τη μαύρη. Σκουπίζω ελαφρώς το βουρτσάκι να φύγει το περιττό υλικό και κάνω περάσπατα με τη μάσκαρα στα σημεία που πρέπει. Τα μαλλιά μου έχουν όλα το ίδιο χρώμα. Το"πρόβλημά" μου δεν μπορούσε να λυθεί πιο εύκολα.

Όσο για τις ξανθές, να σας πω ότι αντί για μάσκαρα μπορείτε να αγοράσετε ένα προϊόν για μακιγιάζ φρυδιών, που μοιάζει με μάσκαρα. Καλύψτε τοπικά τις λευκές σας τρίχες και το πρόβλημά σας θα λυθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Τουλάχιστον για τώρα γλιτώσαμε τη βαφή μαλλιών. 
Ωστόσο αν ποτέ υποκύψω, να σας πω ότι θα προτιμήσω ανταύγειες. Παρακάτω σας δείχνω μία από τις πιο αγαπημένες τεχνικές στη βαφή των μαλλιών που ονομάζεται "Hygge":

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss