Υπέροχες αέρινες μπούκλες χωρίς ηλεκτρικό ψαλίδι μαλλιών

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Υπέροχες αέρινες μπούκλες χωρίς ηλεκτρικό ψαλίδι μαλλιών

Αν ξέρατε πόσο εύκολο είναι να κάνετε τα μαλλιά σας μπούκλες χωρίς να χρησιμοποιήσετε καθόλου το ηλεκτρικό ψαλίδι μαλλιών σίγουρα δεν θα τα ξαναισιώνατε.

Με την πανεύκολη τεχνική που θα σας αποκαλύψουμε θα δημιουργήσετε υπέροχες, αέρινες, απαλές και λείες μπούκλες χωρίς να προκαλέσετε καθόλου ζημιά στα μαλλιά σας.

Ας δούμε λοιπόν πως γίνεται:  1. Λουστείτε κανονικά, αν τα μαλλιά σας είναι πολύ ξηρά και αφυδατωμένα απλώστε οπωσδήποτε και μαλακτικό. 2. Χτενίστε τα με μια χοντρή χτένα ή πιρούνα και αν είναι απαραίτητο απλώστε ένα ενυδατικό serum ή balm μαλλιών. 3. Αν έχετε χοντρές και σκληρές τρίχες απλώστε ένα ειδικό προϊόν που μαλακώνει τα μαλλιά και προσφέρει διάρκεια στο χτένισμα, ένα κερί μαλλιών ή κρέμα για styling, όπως το Tiare Balm της Hei Poa.

4. Αφήστε τα μαλλιά σας για περίπου 30 λεπτά, για να στεγνώσουν ελαφρώς. 5. Αν θέλετε αέρινες μπούκλες μαζέψτε όλα τα μαλλιά σαν να κάνετε αλογοουρά και στριφογυρίζοντας τα μαζέψτε τα σε ένα σφιχτό κότσο. 6. Αν θέλετε πιο έντονες και περισσότερες μπούκλες με όγκο, τότε χωρίστε τα μαλλιά στη μέση και παίρνοντας μεγάλες τούφες κάντε την ίδια διαδικασία. Όσο περισσότερους κότσους κάνετε τόσο περισσότερες και έντονες θα είναι οι μπούκλες και όσο πιο σφιχτοί είναι οι κότσοι τόσο περισσότερη διάρκεια θα έχουν οι μπούκλες. 7. Αφήστε τα μαλλιά σας (με τους κότσους) για όλη την νύχτα ή τουλάχιστον για 5-6 ώρες και ξεπλέξτε τους κότσους έναν-έναν. 8. Χτενίστε τα μαλλιά σας όπως σας αρέσει ή απλά τινάξτε τα και ψεκάστε λίγη λακ.

More for you

 
 

Don't Miss