Πως να χρησιμοποιήσετε το μπεζ μολύβι στο μακιγιάζ των ματιών

Κυριακή 01 Ιουνίου 2014

Κυριακή 01 Ιουνίου 2014

Πως να χρησιμοποιήσετε το μπεζ μολύβι στο μακιγιάζ των ματιών

Δεν ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα!

Σχεδόν σε όλες τις γυναίκες αρέσει να δίνουν φως στο μακιγιάζ τους, τονίζοντας τις κάτω βλεφαρίδες τους με μπεζ ή λευκό μολύβι. Είναι ένα μακιγιάζ, το οποίο το προτιμούν κυρίως το καλοκαίρι, που είναι πιο μαυρισμένες. Επιπλέον το συναντάμε και στο Hollywood, από την Kim Kardashian και την Blake Lively αλλά και σε διάφορες Ελληνίδες διάσημες όπως η  Ελένη Μενεγάκη. Ωστόσο το λευκό μολύβι δεν ταιριάζει σε κάθε γυναίκα. Θα πρέπει να έχετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά για να το επιλέξετε.

  • Αν τα μάτια σας είναι σε Ασιατικό στιλ ή είναι μικρά και εσόφθαλμα, τότε δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να τα κάνετε πιο μεγάλα, βάζοντας λευκό μολύβι στις εσωτερικές ρίζες, των κάτω βλεφαρίδων σας.
  •  Αντίθετα αν έχετε μεγάλα, γουρλωτά μάτια ή παρατηρείτε στον καθρέφτη ότι η εσωτερική πλευρά, των κάτω ριζών των βλεφαρίδων σας βγαίνει προς τα έξω, τότε πρέπει να επιλέξετε σκούρο μολύβι για να γεμίσετε το μάτι σας και να δείχνει πιο καλοσχηματισμένο.

Συνδυάστε το λευκό ή μπεζ μολύβι με σκούρα γωνία, με σκούρο μολύβι στις ρίζες των βλεφαρίδων σας ή με το flawless make up look σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
0 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.  

More for you

 
 

Don't Miss