Το κολλαγόνο ως πηγή νεότητας

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Το κολλαγόνο ως πηγή νεότητας

Μία ουσία που δρα αποτελεσματικά κατά της γήρανσης.

Η αντιγήρανση είναι ένας τομέας στο χώρο της ομορφιάς –κι όχι μόνο- που απασχολεί έναν μεγάλο αριθμό γυναικών καθώς μεγαλώνουν. Στόχος λοιπόν είναι η νεότητα και πως μπορεί να διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο. Ένα μαγικό συστατικό που είναι ικανό να μας διατηρεί ακμαίους και να μας κάνει να φαινόμαστε πιο νέοι είναι το κολλαγόνο. Είναι υπεύθυνο για την αίσθηση της ευεξίας, για τη λάμψη του δέρματος και γενικά για όλα εκείνα που δε απασχολούν έναν νέο άνθρωπο.

Αυτό που χρειάζεται λοιπόν ένας οργανισμός είναι το κολλαγόνο στην φυσική του μορφή. Το Collagen Pro- Active είναι το μόνο προϊόν που καλύπτει όλες τις ανάγκες αφού είναι το αυθεντικό κολλαγόνο, χωρίς προσμίξεις υαλουρονικού οξέως, αλόε βέρα ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να αλλοιώσει τη σύνθεση του.

bottle

Αρχικά είναι εξαιρετικά χρήσιμο για το δέρμα. Αυξάνει την ελαστικότητα και τονώνει το δέρμα καθώς επίσης συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων. Επιπλέον, μειώνει την τριχόπτωση, προσφέροντας δύναμη και λάμψη στα μαλλιά.

Το Collagen Pro- Active συμβάλλει επίσης στην μείωση πόνων και παθήσεων που προκαλεί η γήρανση. Η οστεοπόρωση και οι πόνοι στα κόκαλα που είναι αναπόδραστες ασθένειες για τις περισσότερες γυναίκες καταπολεμάται δραστικά με το φυσικό κολλαγόνο. Τέλος, ένα ακόμα θετικό του Collagen Pro- Active είναι το γεγονός ότι συμβάλλει στη αύξηση της διαθέσιμης ποσότητας του ήδη υπάρχοντος κολλαγόνου στα αιμοφόρα αγγεία με αποτέλεσμα την καλύτερη κυκλοφορία του δέρματος.

Νιώστε υγιείς και αισθανθείτε πιο νέοι με το Collagen Pro- Active, χωρίς περιορισμούς. Τροφοδοτήστε τον οργανισμό σας με το φυσικό κολλαγόνο ή ενισχύστε το και τα αποτελέσματα θα είναι αισθητά.

Ενημερωθείτε για το Collagen Pro- Active και από το νέο site www.collagenpower.gr fbDrink Collagen for Health & Beauty https://www.facebook.com/DrinkCollagen?fref=ts Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss