Λεπτό πρόσωπο και μικρή μύτη με 3 κινήσεις

Τρίτη 05 Μαΐου 2015

Τρίτη 05 Μαΐου 2015

Λεπτό πρόσωπο και μικρή μύτη με 3 κινήσεις

To makeup μπορεί να κρύψει ατέλειες του προσώπου και να το αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο. Οι γωνίες στο πρόσωπο παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο, ακόμα και αν δεν τις διαθέτετε υπάρχει τρόπος με τη βοήθεια του μακιγιάζ να τις αποκτήσετε και γενικά να κάνετε περισσότερο συμμετρικό το πρόσωπό σας. Ακολουθείστε τα βήματα και αναδείξτε  τα χαρακτηριστικά σας.

Φωτίστε το πρόσωπο

Με μία πούδρα λάμψης, αρκετά πιο ανοιχτή από το χρώμα της επιδερμίδας σας, απλώνετε με ένα πινέλο, μικρή ποσότητα πούδρας κάτω από τα μάτια και στη νοητή κάθετη γραμμή στη μέση του προσώπου, μέτωπο, άκρη μύτης και πηγούνι.

il_fullxfull.345743236

Λεπτότερο πρόσωπο

Με ένα πινέλο κάνετε μία νοητή γραμμή στο μάγουλο σας με τερακότα blush , που θα ξεκινάει από το ύψος του αυτιού και θα καταλήγει περίπου λίγο πριν από το στόμα. Την ίδια διαδικασία μπορείτε να εφαρμόσετε και με ένα σκούρο foundation που θα απλώσετε με ένα σφουγγαράκι.

Μικρή μύτη

Χρησιμοποιείτε τερακότα blush στη βάση του κεφαλιού, κοντά στα μαλλιά, καταλήγοντας στο περίγραμμα της μύτης. Σε περίπτωση που είναι παχιά, το περίγραμμα δεξιά και αριστερά στο κόκκαλο, το κάνετε πιο έντονο αλλά σωστά σβησμένο. Αν είναι πιο μακριά, την κάνετε μικρότερη βάζοντας τερακότα blush ή σκούρο foundation στην άκρη της μύτης.

Με ένα σφουγγαράκι απλώνετε πολύ καλά όλα αυτά, βάζετε ρουζ ρουφώντας τα μάγουλα σας, κάτι που σας βοηθάει να βρείτε το σωστό σημείο στα ζυγωματικά.

a7080bc0e639217025ee9ed7f261eb47

More for you

 
 

Don't Miss