Βραδινό μακιγιάζ σε λίγα λεπτά

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Βραδινό μακιγιάζ σε λίγα λεπτά

Αν και η εποχή θέλει αρκετά φυσικό μακιγιάζ για όλες τις ώρες, υπάρχουν στιγμές που απαιτούν το makeup να είναι λίγο πιο έντονο. Χωρίς υπερβολή, αλά με προσοχή και φινέτσα μπορείτε να κάνετε την τέλεια βραδινή εμφάνιση που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

d120939e358ee845d0223cf7da5373be

 Σε πρώτη φάση ενυδατώστε το δέρμα με την κρέμα προσώπου και βάλτε ανάλογο προϊόν και στην περιοχή των ματιών σας. Συνεχίστε απλώνοντας το makeup στο πρόσωπο και στο λαιμό για ομοιομορφία. Βάλτε concealer κάτω από τα μάτια, ταμποναριστά. Επειδή είναι καλοκαίρι τολμήστε ένα makeup σε bronze τόνους για να δώσει χρώμα στην επιδερμίδα και εφαρμόστε στο πηγούνι, στα μάγουλα, τη μύτη και το μέτωπο. Στα μάτια εφαρμόστε χρυσή σκιά, σε κρεμώδη υφή, διότι θα δείχνει ακόμα πιο φυσικό το αποτέλεσμα.  Ένα ρουζ στα μήλα σε peach απόχρωση και ολοκληρώστε με ροζ ή κοραλί ανοιχτόχρωμο lipstick.

d7adf7231e5ed78561ac7e7e86a78e39

Σε περίπτωση που θέλετε να δώσετε ακόμα περισσότερη ένταση στο μακιγιάζ, προσθέστε μία γραμμή αδιάβροχου eyeliner, αλλά προτιμήστε nude lipstick. Επίσης, μπορείτε να τονίσετε περισσότερο τα χείλη σας με έντονα κραγιόν και στα μάτια σας να βάλετε μόνο ψεύτικες βλεφαρίδες.

More for you

 
 

Don't Miss