Μακιγιάζ με εξωτικές πινελιές

Τρίτη 02 Ιουνίου 2015

Τρίτη 02 Ιουνίου 2015

Μακιγιάζ με εξωτικές πινελιές

Το καλοκαίρι είναι η καταλληλότερη εποχή για να γίνει χρωματική έκρηξη στο μακιγιάζ σας. Το εξωτικό look είναι πάντα τάση και μία καλή ιδέα για να εντυπωσιάσετε στις βραδινές σας, κυρίως, εμφανίσεις. Το συγκεκριμένο στιλ ταιριάζει απόλυτα με τη μαυρισμένη σας επιδερμίδα. 

Ξεκινήστε από τη βάση απλώνοντας makeup  σε ένα τόνο πιο σκούρο από την επιδερμίδα σας σε περίπτωση που δεν είστε αρκετά μαυρισμένη. Χρειάζεται προσοχή καθώς απλώνετε το προϊόν. Βεβαιωθείτε ότι είναι ομοιόμορφο. Χρησιμοποιήστε σφουγγαράκι για πιο σίγουρο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια απαραίτητο είναι να τονίσετε τα μάτια σας. Τα καταλληλότερα χρώματα για το εξωτικό makeup είναι το σκούρο ή ανοιχτό πράσινο, το μπρονζέ, το τιρκουάζ, το σκούρο καφέ, το έντονο πορτοκαλί και το κίτρινο. Με τα συγκεκριμένα χρώματα μπορείτε να κάνετε πολλούς συνδυασμούς, όπως γωνία ή smoky eyes. Επίσης, μπορείτε να απλώσετε σκιά σε όλο το βλέφαρο. Ύστερα χρησιμοποιήστε αρκετή ποσότητα μάσκαρας.

Επειδή τα μάτια σας θα είναι αρκετά έντονα, τονίστε τα ζυγωματικά σας με ρουζ σε γήινους τόνους, όπως μπεζ ή ανοιχτό ροδακινί. Επίσης, το μπρονζέ αλλά σε μικρή ποσότητα για να αποφύγετε την υπερβολή. Ολοκληρώστε με ένα ανοιχτόχρωμο lipstick ή lipgloss. Το nude είναι μία αρκετά καλή επιλογή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
7 photos

More for you

 
 

Don't Miss