Το τελευταίο trend στα φρύδια θα σας εντυπωσιάσει

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Το τελευταίο trend στα φρύδια θα σας εντυπωσιάσει

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που διαμορφώνουν το πρόσωπό μας είναι τα φρύδια. Τον τελευταίο καιρό όπως θα έχετε παρατηρήσει στα social media υπάρχουν πολλα βιντεάκια και posts για το πώς να αποκτήσετε καλοσχηματισμένα και πυκνά φρύδια που θα εντυπωσιάσουν.

Η νέα μόδα που κυκλοφορεί και βοηθάει γι' αυτό το αποτέλεσμα είναι η εφαρμογή περούκας στα φρύδια. Παρόλο που θα σας φανεί αστείο, η νέα μοδα που έχει κατακτήσει τα social media, πρόκειται για περουκίνια φρυδιών που προσφέρουν αξιοζήλευτο αποτέλεσμα. Με μια απλή εφαρμογή, χρησιμοποιώντας κόλλα για βλεφαρίδες, μπορείτε να αλλάξετε το look σας και να αποκτήσετε τα φρύδια που όλες ονειρευόμαστε. 

Διαβάστε ακόμα: Step by Step ο σωστός τρόπος να τονίσουμε τα φρύδια μας

Ο αρχικός σκοπός που οι εταιρείες δημιούργησαν αυτά τα περουκίνια ήταν για τους ανθρώπους που είχαν χάσει τις τρίχες τους από χημειοθεραπείες. Κρίνοντας από τις αντδράσεις και τα σχόλια στα social media, η τάση αυτή γνωρίζει πλέον μεγάλη επιτυχία καθώς όλο και περισσότερες γυναίκες θέλουν να τη δοκιμάσουν. Δείτε το παραπάνω tutorial και θα καταλάβετε.

Από τη Ραφαέλλα Βλάχου

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss