2 ασυνήθιστοι τρόποι να κάνετε blend το υγρό foundation

Πέμπτη 01 Ιουνίου 2017

Πέμπτη 01 Ιουνίου 2017

2 ασυνήθιστοι τρόποι να κάνετε blend το υγρό foundation

Κατά καιρούς βλέπουμε στα social media διάφορα trends ομορφιάς, αλλά πολλές φορές αμφισβητούμε την αποτελεσματικότητα τους. Οι makeup addicts κάνουν τα πάντα για να έχουν το τέλειο αποτέλεσμα γι' αυτό και εφαρμόζουν διάφορες καινούριες τεχνικές.

Μία νέα τάση που πολλοί makeup artists εφαρμόζουν τον τελευταίο καιρό και τη βλέπουμε συχνά στα social media, είναι να χρησιμοποιούν το κινητό τους για να κάνουν blend τη χρωματική τους βάση. Όπως μπορεί να έχετε δει κυρίως στο Instagram, πολλοί έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν το smartphone τους αντί της κλασσικής παλέτας για να κάνουν mix το makeup . Τα σχόλια που γίνονται γι'αυτή την τεχνική είναι διάφορα.
Αρκετοί θεωρούν οτι η ανάμειξη του makeup στο κινητό προκαλεί ευκολότερα μόλυνση στο προσωπό λόγω των μικροβίων που υπάρχουν στην επιφάνεια. Από την άλλη, ένα άλλο ποσοστό ανθρώπων πιστεύει οτι είναι ένας αποτελεσματικός και γρήγορος τρόπος για blend.

 

A post shared by Jake Warden (@jakewarden) on

 

Μια εξίσου περίεργη τεχνική είναι να κάνετε blend ή να εφαρμόζετε σκιά, με ένα καλοβρασμένο αυγό. Παρ'όλο που δε θα το περιμένετε αυτή η τεχνική πέτυχε και έχει βολέψει πολλούς makeup artists. 

 

Από τη Ραφαέλλα Βλάχου

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss