Πώς θα κάνετε contouring στα πόδια σας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Πώς θα κάνετε contouring στα πόδια σας

Εκεί που νομίζαμε ότι η θεά του contouring και αυτή που ουσιαστικά το καθιέρωσε ως must-have τεχνική στο makeup, ήταν η Kim Kardashian, έρχεται ξαφνικά το instagram να τα ανατρέψει όλα. Παρατηρώντας τα top trends διαπιστώνουμε ότι the next big thing είναι το contouring στα πόδια. Ολοένα και περισσότερες makeup artists, influencers αλλά και bloggers προτείνουν για το καλοκαίρι να κάνουμε τα πόδια μας να μοιάζουν καλλίγραμμα, με τη βοήθεια του makeup. Η λογική είναι ακριβώς η ίδια, με αυτή που ακολουθούμε στο πρόσωπο, σκουραίνουμε ό,τι θέλουμε να κρύψουμε και βάζουμε λάμψη σε αυτό που θέλουμε να αναδείξουμε.

 

Τα προϊόντα που χρειαζόμαστε είναι δύο, ένα σκούρο foundation και ένα ανοιχτό. Για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα ενισχύουμε το contouring με bronzer και highlighter αντίστοιχα στα σημεία που έχουμε βάλει σκούρο και ανοιχτό foundation. 

H user @makeupmeri μας δείχνει ένα γρήγορο "How-To" σε ένα mini instagram video:

Για να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, η τεχνική δε δείχνει και τόσο εύκολη και σίγουρα απαιτεί κόπο αλλά και χρόνο από εμάς για να πετύχουμε αυτές τις γραμμές και στη συνέχεια να κάνουμε το blend με σφουγγάρι ή πινέλο.

Γι αυτό κάνουμε copy ένα πιο εύκολο leg contouring, αυτό του χρήστη @beauty.makeup.more

Αν αποφασίσετε να κάνετε τα πόδια σας να δείχνουν πιο καλλίγραμα, επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα, που ταιριάζουν στο χρώμα της επιδερμίδας σας. Προσέξτε γιατί το πρόσωπο είναι πιο σκουρόχρωμο από το υπόλοιπο σώμα, αφού είναι εκτεθειμένο στον ήλιο. Ίσως λοιπόν τα προϊόντα για face makeup να μην ταιριάζουν.

Ωστόσο με ένα bronzer μπορείτε να "σβήσετε" τα σημεία που επιθυμείτε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Αν επιλέξετε υγρό ή compact foundation, αφήστε μερικά λεπτά να περάσουν μέχρι να ντυθείτε, έτσι ώστε να μην λερωθείτε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Δείτε ακόμα ποιο makeup style επιλέγει τους τελευταίους μήνες η Kim Kardashian, έχοντας αφήσει ουστιαστικά πίσω της το έντονο contouring στο πρόσωπο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss