Η σωστή χρήση των προϊόντων σε μορφή σκόνης

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

Η σωστή χρήση των προϊόντων σε μορφή σκόνης

Μας αρέσει η υφή τους, αλλά συχνά λερωνόμαστε γιατί πέφτουν σε σημεία του προσώπου που δε θέλουμε. Σκιές, bronzers, πούδρες υπάρχουν αρκετά προϊόντα που βγαίνουν και σε μορφή σκόνης, τα οποία προτιμούν όσες θέλουν πιο natural look. Επιπλέον αρκετά από τα shimmery καλλυντικά βγαίνουν σε αυτή τη μορφή, ωστόσο υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος εφαρμογής για να βγει προς τα έξω η γυαλάδα τους.

 

 

Κανόνας No1

Αν επιλέξετε σκιές σε μορφή σκόνης, βάψτε αρχικά στα μάτια και στη συνέχεια κάνετε τη βάση στο πρόσωπο. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγετε τυχόν λεκέδες.

Κανόνας Νο2

Αν το bronzer- το ρουζ σας είναι σε μορφή σκόνης, η βάση δεν πρέπει να είναι νωπή, καθώς το προϊόν θα κολλήσει στο δέρμα και θα κάνει στάμπα. Ιδανικά κάνετε ένα πέρασμα με μία διάφανη πούδρα, για να είναι matte η επιδερμίδα.

Κανόνας Νο3

Αν θέλετε να εφαρμόσετε shimmery σκιά στο μάτι σας, σε μορφή σκόνης χρησιμοποιήστε το δάχτυλό σας και με ταμποναριστές κινήσεις εφαρμόστε τη, στο κινητό βλέφαρο. Δεν απαιτείται μεγάλη ποσότητα, αντίθετα θέλει μικρή και να εφαρμοστεί με ταμποναριστές κινήσεις, για να βγει η γυαλάδα.

Κανόνας Νο4

Μία πούδρα σε μορφή σκόνης είναι πάντα απαραίτητη και για να σβήνετε ελαφρώς τη λιπαρότητα από την επιδερμίδα αλλά και για να πουδράρετε μέρη που μπορεί να πέσουν υπολείμματα άλλων προϊόντων και να δημιουργήσουν λεκέδες. Όταν θα αφαιρέσετε την πούδρα με ένα μεγάλο πινέλο θα φύγουν και τα υπολείμματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss