Ένα βασικό makeup tip για όσες φοράτε γυαλιά οράσεως

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ένα βασικό makeup tip για όσες φοράτε γυαλιά οράσεως

Η beauty ρουτίνα σας και ο τρόπος που κάνετε το μακιγιάζ, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά με όσα κάνουν οι γυναίκες που δε φοράνε γυαλιά οράσεως. Υπάρχει όμως μία μικρή λεπτομέρεια που πρέπει να προσέξετε.

Τα γυαλιά στηρίζονται πάνω στο κόκκαλο της μύτης. Προτείνετε να πουδράρετε πάντα ελαφρώς το συγκεκριμένο μέρος, για να μη μένει σημάδι από τα γυαλιά, όταν τα βγάζετε ή τους αλλάζετε θέση. Εφαρμόζετε ενυδατική κρέμα, αντηλιακή και στη συνέχεια on top, foundation.

Ακόμα και αν θέλετε ένα λαμπερό αποτέλεσμα είναι απαραίτητο μόνο στο συγκεκριμένο σημείο, να απλώνετε διάφανη πούδρα με το χέρι σας ή με ένα φουντωτό πινέλο ματιών. Με αυτό τον τρόπο η περιοχή γίνεται matte και δεν αφήνουν τα γυαλιά σας σημάδι στη μύτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Διαβάστε ακόμη: Η σωστή χρήση των προϊόντων σε μορφή σκόνης

 

Don't Forget: Όσες φοράτε γυαλιά οράσεως, μη φοβάστε να κάνετε ελαφρώς πιο έντονο το μακιγιάζ. Έχετε περιθώριο να τονίσετε παραπάνω τις ρίζες των βλεφάρων σας με μαύρο ή καφέ μολύβι ματιών, για να δώσετε έμφαση στο βλέμμα σας. Ολοκληρώστε το makeup, με αρκετή μάσκαρα στις ρίζες και όχι στις άκρες των βλεφαρίδων σας. 

Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα messy smokey look;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss