Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ψαλίδι βλεφαρίδων

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το ψαλίδι βλεφαρίδων

Κάθε γυναίκα θέλει έντονες και πυκνές βλεφαρίδες. Για να τις πετύχει δεν αρκεί μόνο να τις βάψει, πρέπει να έχουν και τη σωστή φορά, να είναι γυριστές προς τα πάνω και όχι ίσιες. 

Ωστόσο αυτό είναι δύσκολο να γίνει με τη μάσκαρα, απαιτείται και η χρήση του ψαλιδιού για βλεφαρίδες. Ένα εργαλείο μακιγιάζ το οποίο πρέπει να γνωρίζετε πώς χρησιμοποιείτε και να είστε ιδιαίτερα προσεχτικές μαζί του.

Αν θέλετε να κάνετε ψαλίδι στις βλεφαρίδες, θα πρέπει να μην τις έχετε βάψει. Αρκετές προτιμούν να έχουν περάσει ένα χέρι μάσκαρα, να έχει στεγνώσει, έτσι ώστε όταν κάνουν ψαλίδι ουσιαστικά να κοκκαλώνουν προς τα πάνω. Με αυτό τον τρόπο όμως, μπορεί να σπάσει η τρίχα από τις βλεφαρίδες και να χάσετε κάποιες από αυτές.

Για να τοποθετήσετε το ψαλίδι στις ρίζες των βλεφαρίδων, ανασηκώστε με το χέρι σας το κινητό βλέφαρο και δείτε με το άλλο μάτι, στον καθρέφτη ότι το έχετε τοποθετήσει σε σωστή θέση. Αρχικά μη βάλετε αρκετή δύναμη, για να βεβαιωθείτε ότι ακουμπάει μόνο στις βλεφαρίδες. Όταν όλα είναι οκ πιέστε για μερικά δευτερόλεπτα-όχι τόσο δυνατά, ώστε να σπάσει η τρίχα-και αφαιρέστε προσεχτικά. Επαναλάβετε την ίδια διαδικασία στο άλλο μάτι.

Όταν οι βλεφαρίδες έχουν αποκτήσει το σχήμα, τη φορά που επιθυμείτε απλώστε δύο με τρεις στρώσεις μάσκαρα, επιμένοντας κυρίως στις ρίζες και ελάχιστα στις άκρες.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Μην επαναλάβετε τη διαδικασία, όσο οι βλεφαρίδες σας είναι βαμμένες.

 

Extra Info: Δεν προτείνεται η χρήση του συγκεκριμένου εργαλείου, αν δε γνωρίζετε το σωστό τρόπο.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss