Πώς χρησιμοποιούμε σωστά το bronzer

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Πώς χρησιμοποιούμε σωστά το bronzer

Το bronzer είναι ένα από τα must προϊόντα μακιγιάζ, ιδιαίτερα για τους καλοκαιρινούς μήνες, που αναζητάμε ηλιοκαμμένη επιδερμίδα.

Το bronzer χρειάζεται ειδικό χειρισμό από εσάς. Όσο πιο προσεχτικά και πιο ελεγχόμενη ποσότητα εφαρμόζετε, τόσο καλύτερο και πιο φυσικό αποτέλεσμα πετυχαίνετε.  Εκτός από το πρόσωπο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και στο ντεκολτέ για να ενισχύσετε το ηλιοκαμμένο look.

Απόχρωση 

Ένα βασικό βήμα πριν από την αγορά , είναι να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση. Δεν έχουμε όλες το ίδιο χρώμα επιδερμίδας και όπως γίνεται κατανοητό, οι πιο σκουρόχρωμές γυναίκες πρέπει να φοράνε πιο σκούρο bronzer σε αντίθεση με τις γυναίκες που έχουν ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Εφαρμογή 

Πολλές γυναίκες θεωρούν πως η εφαρμογή bronzer είναι μια δύσκολη διαδικαδία γι'αυτό αποφεύγουν. Μάθετε λοιπόν ότι εφαρμόζεται σε 4 σημεία, στα ζυγωματικά, γύρω από το μέτωπο , τη μύτη και το πιγούνι. Αυτές είναι οι περιοχές του προσώπου  που κάνουν το πρόσωπό μας να δείχνει ηλιοκαμμένο, σα να έχουμε μαυρίσει από τον ήλιο. Ο τρόπος που προτείνεται για την εφαρμογή είναι απαλές, κυκλικές κινήσεις με το πινέλο του ρουζ.

Κοψίματα

Αν είστε από τις γυναίκες που αγαπάτε το contouring, τότε σίγουρα πρέπει να έχετε bronzer στα καλλυντικά σας και να το εφαρμόζετε στα κόκκαλα των ζυγωματικών. Με αυτό τον τρόπο το πρόσωπό σας θα αποκτήσει έντονες γωνίες.

 

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε bronzers που είναι διαθέσιμα στην αγορά:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

από τη Ραφαέλλα Βλάχου

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss