Το μακιγιάζ που σας δείχνει πιο αδύνατες

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Το μακιγιάζ που σας δείχνει πιο αδύνατες

Για να δείχνει το πρόσωπό σας πιο αδύνατο, πρέπει να εστιάσετε στα κοψίματα. Ουσιαστικά δημιουργείται πιο έντονες γωνίες, με τη βοήθεια bronzer/ρουζ/marker για contouring σε καφέ απόχρωση.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Αφού δημιουργήσετε τη βάση στο πρόσωπό σας-απαλή ή έντονη-, πουδράρετε ελαφρώς τα ζυγωματικά σας με διάφανη πούδρα και ένα μεγάλο πινέλο ρουζ. Στη συνέχεα με το ίδιο πινέλο ή ένα κοφτό, γωνιακό τονίστε την περιοχή κάτω από τα κόκκαλα των μήλων σας. Σκουρύνετε αρκετά και συνεχίστε τη διαδικασία προς τα πάνω, στο μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών σας και προς τα κάτω, στην άκρη στο πηγούνι προς το λαιμό. Η έμφαση πρέπει να δίνεται στα ζυγωματικά, ενώ στα υπόλοιπα σημεία να είναι πιο σβηστό, blended το αποτέλεσμα.

Αν θέλετε αυστηρό αποτέλεσμα μείνετε μόνο με το bronzer, διαφορετικά δώστε χρώμα και φρεσκάδα στο πρόσωπο με ένα ρουζ σε ροζ ή κοραλί απόχρωση. Επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε γυαλάδα, πάνω στο κόκκαλο, κοντά στο ζυγωματικό σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Στο υπόλοιπο πρόσωπο, αφεθείτε απλά ελεύθερες. Μπορείτε να τονίσετε ελαφρώς τις ρίζες των βλεφάρων, να επιλέξετε το αγαπημένο σας έντονο κραγιόν, να αφήσετε σε φυσικούς τόνους χείλη και μάτια ή το αντίθετο, να επιλέξετε έντονες αποχρώσεις και για τα δύο. Ανάλογα με το στιλ που θέλετε να λανσάρετε, την περίσταση της εξόδους και τη διάθεσή σας, βρείτε το μακιγιάζ που σας ταιριάζει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss