Το μυστικό για να μην τρέχουν τα προϊόντα ματιών

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 03 Ιουλίου 2017

Δευτέρα 03 Ιουλίου 2017

Το μυστικό για να μην τρέχουν τα προϊόντα ματιών

Στην αγορά, τα περισότερα προϊόντα είναι αδιάβροχα, σπάνια στις μέρες μας δεν υπάρχει η ένδειξη "waterproof" σε κάποιο καλλυντικό. Ωστόσο το μυστικό για να μην τρέξει η μάσκαρα, το eyeliner, το μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων είναι η καλή βάση.


Σε καμία περίπτωση δεν παστωνόμαστε με foundation, concealer και on top πούδρα. Χρησιμοποιούμε την ποσότητα που χρειαζόμαστε και τη δουλεύουμε με υπομονή, τοπικά και με απαλές κινήσεις. Ιδανικά χρησιμοποιούμε σφουγγαράκι ή πινέλο για foundation και δεν αμελούμε να καλύψουμε και δυσπρόσιτες περιοχές, όπως είναι οι ρινοπαρειακές.

Αν η βάση έχει δουλευτεί σωστά, ό,τι προϊόν και αν τοποθετήσουμε στο πρόσωπο, δεν πρόκειται να τρέξει. Το θέμα είναι κυρίως στα μάτια, με τη μάσκαρα, το eyeliner και το μολύβι. Όταν όμως έχει δουλευτεί το concealer/foundation και έχει εφαρμοστεί με ταμποναριστές κινήσεις, συγκρατεί οποιοδήποτε προϊόν, έτσι ώστε να μην τρέξει και χαλάσει το μακιγιάζ.

Όπως και να΄χει βγείτε, ρωτήστε στην αγορά προϊόντα που είναι αδιάβροχα και προτιμήστε τα. Ιδιαίτερα για τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές, όπου η θερμοκρασία θα είναι στα ύψη, είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε στον beauty τομέα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss