Αυτός είναι ο τρόπος για selfies που αξίζουν το upload

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Αυτός είναι ο τρόπος για selfies που αξίζουν το upload

Οι καλοκαιρινές selfies έχουν ήδη ξεκινήσει να μονοπωλούν τα social media. Ευτυχώς για εμάς που δεν έχουμε πάει διακοπές ακόμα, που έχουμε το instagram και το facebook και ταξιδεύουμε νοερά σε παραλίες και νησιά, από τα uploads των followers μας.

Όταν λοιπόν θα έρθει η σειρά μας να ποζάρουμε και να κάνουμε το upload, θέλουμε το πρόσωπό μας να γράψει στο φακό. Για να το πετύχουμε αυτό, υπάρχουν συγκεκριμένα tips που πρέπει να ακολουθήσουμε.

 1. Αποφεύγουμε σε γενικές γραμμές την έντονη και βαριά βάση, καθώς στο φακό το αποτέλεσμα δείχνει ότι είναι too much.
 2. Επιλέγουμε έντονα κραγιόν, για να τονίσουμε το σχήμα των χειλιών μας.
 3. Έχουμε τονίσει τις ρίζες των βλεφαρίδων με μάσκαρα, για έντονο βλέμμα. Σαφώς μπορούμε να τονίσουμε και με σκιά, μολύβι το κινητό βλέφαρο, ωστόσο η μάσκαρα είναι το καλλυντικό που δεν πρέπει να παραλείψουμε.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
  9 photos

   
 4. Έχουμε κάνει κοψίματα με bronzer, για να αναδείξουμε τις γωνίες του προσώπου.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
  6 photos

Τέλος υπάρχει ένα ακόμα tip που δεν έχει να κάνει τόσο με το μακιγιάζ... Στο σπίτι, όταν είμαστε μόνες και σίγουρες ότι δε θα μπει κάποιος να μας δει, ποζάρουμε μπροστά στον καθρέφτη για να βρούμε την καλή γωνία του προσώπου. Όπως γνωρίζετε κάθε πλευρά είναι διαφορετική, υπάρχει λοιπόν η "καλή" και η "κακή". Για να την ανακαλύψουμε πρέπει να ποζάρουμε μπροστά στον καθρέφτη, να βγάλουμε και μερικές φωτογραφίες με το κινητό, λανσάροντας κάθε φορά διαφορετικό προφίλ και αξιολογώντας ποια έκφραση μας ταιριάζει περισσότερο.

Πιστέψτε μας οι περισσότερες από αυτές που ακολουθείτε και βγάζουν εξαιρετικές φωτογραφίες, έχουν ανακαλύψει ποιο είναι το καλό τους προφίλ. Ήρθε η ώρα να το κάνουμε κι εμείς λοιπόν...1,2,3 SMILE!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss