Φρύδια: Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε το τέλειο σχήμα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Φρύδια: Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε το τέλειο σχήμα

Όλες οι γυναίκες έχουμε αγαπημένη αισθητικό, nail expert, makeup artist, hair stylist. Ωστόσο, στις μέρες μας, με τόσο μεγάλη ενημέρωση ,είμαστε ικανές να δημιουργήσουμε ένα χτένισμα, makeup look, ακόμα και να δώσουμε σχήμα στα φρύδια μας.

Σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε να κόψετε τις επισκέψεις σας στην αισθητικό-αν συνηθίζετε να τα περιποιείστε εκεί-,ωστόσο μπορείτε να προσπαθήσετε και μόνες σας.

Τα tips που ακολουθούν θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε λάθη:

  • Τοποθετήστε το πινέλο να είναι σε ευθεία με την άκρη της μύτης σας και την εσωτερική γωνία του ματιού σας. Εκεί πρέπει να είναι η αρχή του φρυδιού σας.
  • Στη συνέχεια βάλτε την μύτη του πινέλου στην άκρη μύτη σας, συνεχίστε περνώντας το από την μέση του ματιού σας και συνεχίστε μέχρι να φτάσετε το φρύδι σας. Εκεί πρέπει να βρίσκεται το πιο ψηλό σημείο του φρυδιού σας.
  • Τέλος τοποθετήστε πάλι το πινέλο στην άκρη της μύτης σας, συνεχίστε στην εξωτερική γωνία του ματιού σας και ακουμπήστε το πάνω στο φρύδι σας. Αυτό είναι το σημείο που πρέπει να τελειώνει το φρύδι σας.

Να ξέρετε ότι το τέλειο σχήμα φρυδιών απαιτεί βάψιμο με σκιά ή μολύβι. Γεμίστε τα κενά που υπάρχουν και τονίστε το σχήμα τους, με προϊόν σε απόχρωση ένα με δύο τόνους πιο ανοιχτούς από το φυσικό σας χρώμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss