Το ιδανικό makeup για τα σημεία που δεν έχουν μαυρίσει

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017

Παρασκευή 04 Αυγούστου 2017

Το ιδανικό makeup για τα σημεία που δεν έχουν μαυρίσει

Σας έχει τύχει να γυρνάτε από την παραλία, να βγάζετε τα γυαλιά ηλίου σας και να έχετε δύο άσπρα μάτια και ένα μαυρισμένο, ηλιοκαμένο πρόσωπο; Προσωπικά μου έτυχε την προηγούμενη εβδομάδα, στις διακοπές μου.

Είναι ένα συχνό φαινόμενο του καλοκαιριού, το οποίο ωστόσο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε εύκολα.

Στο πρόσωπο που φοράμε γυαλιά ηλίου, το σημείο στο μέτωπο όπου φοράμε το καπέλο, ο καρπός μας επειδή φοράμε ρολόι ή άλλα αξεσουάρ και αντίστοιχα πολλά ακόμα σημεία που δεν τα βλέπει ο ήλιος, όταν κάνουμε ηλιοθεραπεία.

Οι λύσεις είναι δύο:

No1: Αγοράστε ένα οικονομικό, σε σκούρα απόχρωση concealer και χρησιμοποιήστε το για να κάνετε κοψίματα ή να καλύψετε αυτές τις ατέλειες. Με ταμποναριστές, απαλές κινήσεις και μικρή ποσότητα μπορείτε να δημιουργήσετε ομοιόμορφο look με το υπόλοιπο πρόσωπο ή σώμα. Αν θέλετε πιο σκούρα απόχρωση, εφαρμόστε on top bronzer. Αντιθέτως αν θέλετε πιο ανοιχτή ανακατέψτε το σκούρο concealer με μικρή δόση από το ανοιχτόχρωμο foundation ή concealer σας.

Διαβάστε ακόμα: Ο πιο εύκολος τρόπος να αποκτήσετε sunkissed βάση

 

No2: Αν θέλετε μία ακόμη πιο εύκολη λύση μπορείτε απλά με ένα πινέλο και το bronzer σας-ιδανικά να μην περιέχει shimmer- να κάνετε πιο σκούρα τα σημεία. Απλώστε το προϊόν σε όλη την περιοχή για να δείξει πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss