Πώς εφαρμόζουμε τις glitter σκιές;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Πώς εφαρμόζουμε τις glitter σκιές;

Τυχαίνει κάποιες φορές οι glitter σκιές να μην έχουν την επιθυμητή γυαλάδα μετά από λίγη ώρα. Ενώ όταν τις εφαρμόζουμε γυαλίζουν και είναι λαμπερές, λίγο αργότερα έχουν ξανά matte υφή. 

Αυτό συμβαίνει γιατί το glitter δεν έχει κολλήσει στο κινητό βλέφαρο και έτσι δεν μπορεί να σταθεί. Για να δώσουμε διάρκεια στις glitter σκιά, πρέπει αρχικά να έχουμε εφαρμόσει στο κινητό βλέφαρο προϊόν σε υγρή ή compact μορφή. Με αυτό τον τρόπο, όταν θα τοποθετήσουμε το glitter θα κολλήσει και θα μείνει στη θέση του, μέχρι να ξεβαφτούμε.

Με ανάλογο τρόπο εφαρμόζουμε τις glitter αλλά και τις shimmery σκιές, για να γράψει στο κινητό βλέφαρο η επιθυμητή γυαλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Επιπλέον ποτέ δεν τρίβουμε τις συγκεκριμένες σκιές, πάντα τις εφαρμόζουμε με απαλές ταμποναριστές κινήσεις χρησιμοποιώντας πινέλο ή και το δάχτυλό μας.

Σε ανάλογο στιλ δημιουργούμε και τα glitter lips-ένα από τα πιο δυνατά trends της περασμένης σεζόν. Αρχικά εφαρμόζουμε στα χείλη ενυδατικά κραγιόν και όχι matte  και στη συνέχεια on top, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις εφαρμόζουμε το glitter.
 

Extra Tip: Επειδή μπορεί να λερωθούμε με τις glitter σκιές και να γυαλίζει ολόκληρο το πρόσωπό μας, καλό είναι να έχουμε πουδράρει την περιοχή κάτω από τα μάτια και αφού τελειώσουμε με το μακιγιάζ, με ένα μεγάλο πινέλο να καθαρίσουμε την περιοχή. Μαζί με την πούδρα, θα απομακρυνθεί και οποιοδήποτε ίχνος glitter!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss