Το κόκκινο κραγιόν αναβαθμίζει την εμφάνισή σας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Το κόκκινο κραγιόν αναβαθμίζει την εμφάνισή σας

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που οι γυναίκες αγαπάμε το κόκκινο κραγιόν. Ένας από τους πολλούς είναι γιατί ακόμα και μόνο του, με ελάχιστα βαμμένες τις βλεφαρίδες μπορεί να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό makeup look, ιδανικό για πρωινές αλλά και βραδινές εμφανίσεις.

Μας φτιάχνει τη διάθεση, φωτίζει το πρόσωπό μας και δημιουργεί femme fatale look. Ταιριάζει τόσο με άβαφα μάτια, όσο και με έντονα βαμμένα σε στιλ, smokey eyes.

Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να κάνετε αρχικά περίγραμμα με μολύβι χειλιών. Στη συνέχεια εφαρμόστε το κόκκινο κραγιόν και κάνετε παραπάνω από ένα πέρασμα, έτσι ώστε να έχει διάρκεια το χρώμα. Υπάρχουν πολλά προϊόντα διαθέσιμα στην αγορά, επιλέξαμε κάποια από αυτά και σας τα παρουσιάζουμε.

Επενδύστε σε ένα κόκκινο κραγιόν και να το έχετε πάντα μαζί σας, στην τσάντα. Αν προκύψει ένα απρόσμενο ραντεβού, εφαρμόστε το στα χείλη σας και το look σας θα αναβαθμιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

H blogger, Style Heroine είναι μία από τις πολλές γυναίκες που αγαπούν το κόκκινο κραγιόν. Δείτε πώς το προσαρμόζει σε επίσημες αλλά και απλές εμφανίσεις της, στην gallery που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss