Πώς καλύπτουμε το σπυράκι περιόδου;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017

Πώς καλύπτουμε το σπυράκι περιόδου;

Εϊναι οι δύσκολες ημέρες της εβδομάδας, όχι μόνο όταν έχουμε περίοδο αλλά και πριν όπου το σώμα μας μας ειδοποιεί για την εμφάνισή της. 
Ένα από τα πρώτα σημάδια που έχουμε είναι το ανεπιθύμητο σπυράκι, το οποίο εμφανίζεται σε διάφορα σημεία του προσώπου και συνήθως είναι εμφανές. 

Η πρώτη συμβουλή που σίγουρα την γνωρίζετε όλες και οι περισσότερες την αγνοείτε-μαζί με εσάς κι εγώ-είναι ότι δεν το πειράζουμε. Το αφήνουμε στην ησυχία του-ακόμη και αν είναι έτοιμο να σπάει -και μετά από μερικές ημέρες θα εξαφανιστεί.

Αν θέλουμε να βγούμε έξω και δε θέλουμε να έχουμε σε κοινή θέα το "παράσημο", χρησιμοποιούμε concealer. Βάζουμε μικρή ποσότητα σε πινέλο ή στο δάχτυλο και με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις-χωρίς να το ερεθίσουμε-κρύβουμε το σημάδι. Μπορούμε να εφαρμόσουμε ελάχιστη διάφανη πούδρα από πάνω, για να γίνει πιο ομοιόμορφο το αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται το ντεμακιγιάζ. Πάντα με τη χρήση καθαριστικού για το πρόσωπο κάνουμε απαλές κινήσεις, με χλιαρό νερό και σαπουνάδα, μέχρι να το καθαρίσουμε εντελώς. Σε καμία περίπτωση δε συμπεριφερόμαστε βίαια, γιατί υπάρχει κίνδυνος να ματώσει, να μολυνθεί και να μας μείνει ακόμα και σημάδι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
10 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

 

More for you

 
 

Don't Miss