Πώς θα πετύχουμε το smokey look που είδαμε στα A/W17 catwalks;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2017

Τετάρτη 06 Σεπτεμβρίου 2017

Πώς θα πετύχουμε το smokey look που είδαμε στα A/W17 catwalks;

Χρησιμοποιούμε ως reference αυτό το no limited smokey makeup look που συναντήσαμε στο A/W17 catwalk του Giorgio Armani. Η σκούρα γκρι-μπλε απόχρωση, η διακριτική λάμψη που περιέχει, η γωνία που δεν έχει όρια και σβήνεται προς τα έξω μεγαλώνοντας έτσι το μάτι είναι κάποια από τα στοιχεία που το έχουμε ξεχωρίσει και είναι αγαπημένο makeup look, γι αυτή την εποχή. 

Για να το πετύχουμε, δίνουμε προσοχή στον τρόπο που ντεγκραντάρουμε τη σκιά. Το προϊόν εφαρμόζεται στη μέση του κινητού βλεφάρου και σβήνεται με φουντωτό πινέλο-όχι γωνιακό, καθώς δε θέλουμε να έχει όρια-προς τα έξω και πάνω. Το μαύρο μολύβι ματιών εφαρμόζεται πάνω στις ρίζες των άνω βλεφαρίδων, σχεδόν δε φαίνεται όταν ολοκληρωθεί το μακιγιάζ, κάνει απλά το βλέμμα μας πιο τονισμένο. Τις κάτω ρίζες των βλεφάρων τις δουλεύουμε με τη σκιά και με ένα μικρότερο φουντωτό πινέλο ή ακόμα και με μπατονέτα-μπορεί να μας χαρίσει εξίσου εντυπωσιακό ντεγκραντάρισμα.

Ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με μάσκαρα στις ρίζες των βλεφαρίδων. Εφαρμόζουμε στις άνω αλλά και στις κάτω, αφού πρώτα τις έχουμε γυρίσει με ψαλίδι βλεφαρίδων-είμαστε πάντα προσεχτικές με αυτό το εργαλείο.

Το χρώμα της σκιάς που χρειαζόμαστε είναι το midnight blue. Ιδανικά πρέπει να περιέχει και shimmer, αν θέλουμε να κάνουμε copy το Giorgio Armani makeup style.

Στην gallery που ακολουθεί βρήκαμε κάποιες σκιές στην επιθυμητή απόχρωση:

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Συνδυάζουμε χείλη σε matte nude απόχρωση και ολοκληρώνουμε το makeup look. 

Extra Info: Τολμήστε το συγκεκριμένο makeup look ακόμα και για πρωινή εμφάνιση. Είναι εντυπωσιακό, sexy και απόλυτα in-fashion.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss