Το προϊόν που εξαφανίζει τους πόρους και χαρίζει flawless skin

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 09 Οκτωβρίου 2017

Το προϊόν που εξαφανίζει τους πόρους και χαρίζει flawless skin

Είναι το βασικό χαρακτηριστικό που θέλουμε να έχει το makeup look μας. Ανεξάρτητα πόσο έχουμε τονίσει μάτια, χείλη και ζυγωματικά, η βάση πρέπει να είναι απαλή, φυσική. 

Είναι το look που έχουν επιλέξει σχεδόν οι περισσότεροι designers στα SS18 catwalks, ενώ γενικότερα τα τελευταία χρόνια έχουμε επιστρέψει στη φυσική βάση και  τεχνικές όπως contouring και strobing αποφεύγονται.


Για να πετύχουμε flawless skin, εκτός από το κατάλληλο, ελαφριάς υφής foundation πρέπει να δώσουμε προσοχή και στην προετοιμασία της επιδερμίδας. Εκτός από τον καθαρισμό και την ενυδάτωση, μπαίνει στο παιχνίδι και το primer. Το προϊόν που ουσιαστικά προετοιμάζει την επιδερμίδα να υποδεχθεί το makeup. 

Με την εφαρμογή του, το πρόσωπό  μας γίνεται ο τέλειος καμβάς για foundation, ενώ παράλληλα βοηθάει στη διατήρηση της βάσης για περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

 

Στην αγορά υπάρχουν αρκετά διαθέσιμα προϊόντα και εσείς πρέπει να εντοπίσετε αυτό που σας ταιριάζει. Τα κριτήρια που πρέπει να αξιολογήσετε είναι ίδια με αυτά της κρέμας. Έχετε λιπαρή επιδερμίδα, θέλετε matte αποτέλεσμα, ενυδατικό, να κάνει την επιδερμίδα λεία και λαμπερή;

Extra Info: Στα catwalks πολλοί makeup artists χρησιμοποιούν primer όχι για να έχει διάρκεια το makeup-άλλωστε το χρειάζονται μόνο για λίγα λεπτά-αλλά για να έχει η επιδερμίδα των μοντέλων απαλή και μεταξένια υφή. Οι πόροι να εξαφανίζονται και η βάση να δείχνει όσο πιο φυσική και λαμπερή γίνεται.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα 

 

More for you

 
 

Don't Miss