Πώς διορθώνουν το eyeliner οι makeup experts στα Fashion Weeks;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2017

Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2017

Πώς διορθώνουν το eyeliner οι makeup experts στα Fashion Weeks;

Αν περιμένετε να δείτε ένα super οικονομικό makeup gadget που σβήνει κάθε λάθος του μακιγιάζ, ίσως σας απογοητεύσουμε. Από την άλλη βέβαια θα νιώσετε μια ικανοποίηση, καθώς το έχετε όλες στο ντουλάπι του μπάνιου σας και ίσως δεν το χρησιμοποιείτε για να διορθώνετε τα λάθη του eyeliner και της μάσκαρας.

Για να μη σας κρατάμε άλλο σε αγωνία,  να σας πούμε ότι αναφερόμαστε στην μπατονέτα. Αυτό είναι το "εργαλείο" που χρησιμοποιούν ακόμα και οι makeup experts κατά τα Fashion Weeks, για να διορθώσουν τα λάθη του eyeliner, τη μάσκαρα που έχει λερώσει το κινητό βλέφαρο και οποιαδήποτε άλλη μουτζούρα έχει συμβεί.
 

 

A post shared by Dominic Skinner (@dominic_mua) on

Φωτογραφία από το instagram του Dominic Skinner, του Global Senior Artist για MAC Cosmetics.

 


Φωτογραφία από τα backstage, όπου στο βάθος φαίνεται ξεκάθαρα η μπατονέτα.

Extra Tip: Σε περίπτωση που λερωθείτε, αφήστε το προϊόν να στεγνώσει και στη συνέχεια αφαιρέστε το με την μπατονέτα. Με αυτό τον τρόπο φεύγει πολύ πιο εύκολα και δεν μουτζουρώνεστε καθόλου. 

Και επειδή μιλήσαμε για eyeliner, δείτε στην gallery που ακολουθεί κάποια από τα πιο αγαπημένα μας προϊόντα, αλλά και διάσημες που παραμένουν πιστές στο eyeliner. Σίγουρα κι αυτές τα λάθη τους τα διορθώνουν με μία μπατονέτα να ξέρετε.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss