Αυτό το μήνα κάνουμε την πιο σημαντική beauty αγορά του χρόνου

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2017

Παρασκευή 06 Οκτωβρίου 2017

Αυτό το μήνα κάνουμε την πιο σημαντική beauty αγορά του χρόνου

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης του καρκίνου του μαστού. Και το χρώμα που σηματοδοτεί αυτό το θεσμό είναι το ροζ. Σε pink mood λοιπόν πρέπει να μπει το στιλ κάθε γυναίκας που στηρίζει αυτή την προσπάθεια. 

Αν θέλουμε να συμβάλλουμε στην πραγματοποίηση των στόχων του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, αγοράζουμε το Pink Ribbon, της Estee Lauder το οποίο κοστίζει €10.50 και τα έσοδα ενισχύουν τη δράση αυτή. Είναι διαθέσιμο στα καταστήματα ομορφιάς, στο stand της Estee Lauder.

Συνδυάζουμε το Pink Ribbon με χείλη βαμμένα και μήλα, βαμμένα σε ροζ αποχρώσεις. Ιδανικά χρησιμοποιούμε ένα lip & cheek προϊόν και τονίζουμε το κέντρο των μήλων μας και τα χείλη. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δεν ξεχνάμε να μοιραστούμε τα νέα και να παροτρύνουμε φίλες και γνωστές να αγοράσουν το Pink Ribbon και αυτή τη χρονιά.

Η εκστρατεία για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού ξεκίνησε 25 χρόνια πριν από την Evelyn Lauder. Από το 2007 ο Δούκας Χατζηδούκας σχεδιάζει για την Ελλάδα το ροζ βραχιολάκι που έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στην ενέργεια, αφού το 100% από τις πωλήσεις πηγαίνει στο Άλμα Ζωής.

Don't Forget: Αν έχεις instagram ανέβασε φωτογραφία με το Pink Ribbon σου και γράψε τα hashtags #pinkribbon25 και #elcdonates.
H Estee Lauder προσφέρει $25 για κάθε hashtag που χρησιμοποιείς, στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού!
Δες το δικό μου upload και εμπνεύσου, εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss