Γιατί το concealer είναι το μόνο καλλυντικό που φοράω

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

Γιατί το concealer είναι το μόνο καλλυντικό που φοράω

Ακόμα και αν χρειαστεί να πάω μέχρι τη γωνία του σπιτιού μου, λίγο concealer στο μαύρο κύκλο θα βάλω. Να είναι η ανασφάλεια μου; Να είναι η δυσκολία μου να αγαπήσω τις ατέλειές μου; Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι και τα panda έχουν μαύρους κύκλους, αλλά είναι τρισχαριτωμένα - όχι πως έχω τόσο έντονο θέμα, αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Όπως και να 'χει, επειδή κάθε φορά που ετοιμάζομαι να βγω νομιζω πως η κούραση στα μάτια μου είναι έντονη φροντίζω πάντα να την καλύπτω με το προϊόν που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μου, το concealer. Και βασικά είναι το μόνο προϊόν μακιγιάζ που φοράω πάντα. 

Είναι αυτό που φοράω, ακόμα και για να πεταχτώ στο περίπτερο. Ελάχιστο στο δάχτυλό μου αρκεί για να καλύψω τους μαύρους κύκλους και πιθανότατα ένα με δύο σπυράκια που έχουν πεταχτεί στο πρόσωπό μου. Άλλες γυναίκες δε βγαίνουν χωρίς κραγιόν, χωρίς μάσκαρα, κάθε μία θέλει να αναδείξει τα "δυνατά χαρακτηριστικά" της ή να καλύψει, να αλλάξει όσο μπορεί αυτό που εκείνη θεωρεί "ατέλεια."

Πόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει όμως στο πρόσωπό μου όταν βάζω μόνο concealer, σε σχέση με όταν είμαι άβαφη;

Μήπως καταβάθος καλύπτω την ανασφάλειά μου και όχι τους μαύρους κύκλους μου; Ας μην είμαι υπερβολική. Απλά μου αρέσει να έχω φωτεινό, ξεκούραστο βλέμμα. Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν; 

FYI: Επειδή είμαι λάτρης των concealer, σας συγκέντρωσα στην gallery που ακολουθεί κάποια από τα αγαπημένα μου. Ρίξτε μια ματιά!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss