Σήμερα θα τολμήσουμε ένα μακιγιάζ με glitter στο κινητό βλέφαρο

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Σήμερα θα τολμήσουμε ένα μακιγιάζ με glitter στο κινητό βλέφαρο

H Violette είναι εκείνη που μας εμπνέει για ένα ακόμα makeup look, ιδανικό για επίσημες εμφανίσεις αλλά και για denim looks. Στις ημέρες μας δε χρειάζεται να έχουμε ένα extravaganza outfit, για να υποστηρίζουμε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ. Αντιθέτως συνδυάζεται άψογα και με χαλαρό στιλ, όπως jeans και t-shirt.

Ξεκινάμε με τη βάση, την οποία την κάνουμε απαλή όπως η Violette, με concealer τοπικά σε σημάδια και μαύρους κύκλους ή full coverage όπως έχουμε συνηθίσει. 

Απλώνουμε concealer και στο κινητό βλέφαρο, με το δάχτυλό μας, καθώς έτσι δημιουργούμε την τέλεια βάση για να γράψει η glitter σκιά. Συνεχίζουμε με μολύβι ματιών στις ρίζες των βλεφάρων.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Αποφεύγουμε σκληρές αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι και προτιμούμε τις ανοιχτές του καφέ. Προτείνω να δοκιμάσετε ακόμα και μολύβι φρυδιών, το οποίο συνήθως έχει ανοιχτή απόχρωση και σβήνεται εύκολα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Συνεχίζουμε με ανοιχτή σκιά στο κινητό βλέφαρο. Η Violette επέλεξε μία ανοιχτόχρωμη κοραλί για να κάνει αντίθεση με τη σταρένια επιδερμίδα της. Μπορείτε να επιλέξετε μία ανάλογη ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε το ρουζ σας, στη ροζ ή την κοραλί απόχρωση που προτιμάτε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Τέλος με το δάχτυλό σας ταμπονάρετε την glitter σκιά ή το pigment και εφαρμόστε το στο κινητό βλέφαρο, κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων. 
Σε περίπτωση που λερωθούν οι βλεφαρίδες σας δε χρειάζεται να αγχωθείτε, καθώς η μάσκαρα θα διώξει και το παραμικρό ίχνος glitter.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

Don't Miss