Αυτό το λάθος στο μακιγιάζ, προσθέτει χρόνια

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 02 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη 02 Νοεμβρίου 2017

Αυτό το λάθος στο μακιγιάζ, προσθέτει χρόνια

Πολλές γυναίκες δουλεύουν στο πρόσωπό τους, μεγάλη ποσότητα concealer σε μια λανθασμένη προσπάθεια να καλύψουν τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Αυτό είναι ίσως ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορούμε να κάνουμε στο μακιγιάζ, καθώς το concealer όταν στεγνώσει, κάνει γραμμές και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τις ρυτίδες στο μάτι.

 

Μια καλύτερη προσέγγιση είναι να διατηρήσουμε το λεπτό και ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια ενυδατωμένο. Αυτός είναι ο τρόπος να "γεμίσουν" οι ρυτίδες και να φαίνεται πιο απαλή και λεία η επιδερμίδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Στη συνέχεια μια ελάχιστη ποσότητα concealer στις εσωτερικές γωνίες των ματιών μόνο, όπου το δέρμα είναι πιο σκούρο, αρκεί για να δημιουργήσουμε ομοιόμορφη όψη, χωρίς μαύρους κύκλους. Δουλεύουμε το προϊόν τοπικά, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις αποχρωματίζοντας της περιοχή. Επίσης καθώς απομακρυνόμαστε από τις εσωτερικές γωνίες, σβήνουμε όσο πιο φυσικά μπορούμε το concealer. Σε περίπτωση που διαπιστώσουμε ότι ειναι υπεβολικό το αποτέλεσμα και το μάτι δείχνει πιο κουρασμένο, από πάνω εφαρμόζουμε ξανά κρέμα ματιών.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss