Άυτή η σκιά αναδεικνύει κάθε χρώμα ματιού

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Άυτή η σκιά αναδεικνύει κάθε χρώμα ματιού

Η δουλειά στο γραφείο ξεκινάει πάντα με μία μικρή έρευνα στο ίντερνετ. Επιπλέον από τις αναζητήσεις των υπόλοιπων γυναικών, αλλά και τις δημοσιεύσεις στα social media ανακαλύπτουμε τα ανερχόμενα trends. 

 

Και εκεί που το Millennial pink- αυτή η ροζ απόχρωση που πρωταγωνιστεί παντού-είναι το χρώμα που συζητούν όλοι, το πράσινο έρχεται να διεκδικήσει έδαφος από σήμερα και πιθανότατα μέχρι και τη Χριστουγεννιάτικη περίοδο. Δεδομένο ότι οι περισσότερες προτιμούν τη μεταλλική του υφή, η συγκεκριμένη απόχρωση θα πρωταγωνιστήσει στα festive makeup looks των εορτών.

Σύμφωνα με το Pinterest λοιπόν η μεταλλική πράσινη σκιά και γενικότερα το μακιγιάζ ματιών στη συγκεκριμένη απόχρωση έχει αυξηθεί στην αναζήτηση κατά 70%, τους τελευταίους μήνες. 

Κάποια από τα πιο πολυσηζητημένα beauty brands στα λανσαρίσματά τους έχουν σκιές σε ανάλογες αποχρώσεις. 

Με το party season να είναι προ των πυλών, έχουμε ήδη ξεκινήσει την έρευνα για σκιές σε πράσινο μεταλλικό χρώμα, ιδανικά να περιέχει και glitter. Με μία μικρή έρευνα online, βρήκαμε ορισμένα και σας προτείνουμε να επενδύσετε και να το επιλέξετε για το επόμενο makeup look σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Συνδυάστε μία από τις παραπάνω σκιές με nude lips. Είναι ο ιδανικός συνδυασμός στο μακιγιάζ. Δίνουμε έμφαση στο μάτι και αφήνουμε σε φυσικούς τόνους τα χείλη. Πάρτε ιδέες για nude lips, από τις street style εμφανίσεις που ακολουθούν:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss