Πώς διατηρούμε το μακιγιάζ μας αναλλοίωτο τις βροχερές ημέρες;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Πώς διατηρούμε το μακιγιάζ μας αναλλοίωτο τις βροχερές ημέρες;

Από χθες ο καιρός είναι βροχερός. Αφού μάθαμε πώς να προστατέψουμε τα μαλλιά μας από το φριζάρισμα που προκαλεί η υγρασία, πρέπει να ασχοληθούμε και με το μακιγιάζ. 

 

Τι πρέπει να κάνουμε ή μάλλον τι να αλλάξουμε στο makeup look μας, για να μην παρουσιάσουμε έντονη λιπαρότητα, για να μη μουτζουρωθούμε αν μια σταγόνα κυλήσει από την ομπρέλα και πέσει στο πρόσωπο, για να κρατήσει ώρες το μακιγιάζ, ακόμα και αν βραχούμε εντελώς. 

Primer, Primer, Primer

Είναι ίσως το πιο σημαντικό καλλυντικό που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε σήμερα. Είναι το προϊόν που μας προστατεύει extra από τη λιπαρότητα και βοηθάει στη διατήρηση του μακιγιάζ για ώρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Αδιάβροχη Μάσκαρα

Καλό είναι σήμερα να επιλέξουμε αδιάβροχη μάσκαρα. Μία σταγόνα αρκεί για να τρέξει το συγκεκριμένο προϊόν και να μουτζουρωθούμε.

Αποφεύγουμε το Μολύβι Ματιών

Επειδή τα συγκεκριμένα μολύβια είναι μαλακά, για να μην ερεθίζουν το μάτι κατά συνέπεια είναι και εύκολο να τρέξουν σε περίπτωση που βραχούμε. Ας το αποφύγουμε σήμερα και αν θέλουμε οπωσδήποτε να τονίσουμε τα μάτια, ας χρησιμοποιήσουμε σκιά στην ίδια απόχρωση και ένα λεπτό πινέλο ή ακόμα και μία μπατονέτα για να το εφαρμόσουμε.

Για να σας δώσουμε ιδέες, δείτε στην gallery που ακολουθεί απαλά makeup looks, που μπορείτε να δημιουργήσετε σήμερα. Διαβάστε τα tips, αυτές οι μικρές λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Διάφανη Πούδρα

Όσες αντιμετωπίζετε έντονη λιπαρότητα στο πρόσωπο, σετάρετε το σημερινό σας μακιγιάζ με διάφανη πούδρα. Αφού τελειώσετε με όλα τα προϊόντα, κάντε ένα πέρασμα σε όλο το πρόσωπό σας με την πούδρα που χρησιμοποιείτε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Χαρτομάντηλα

Σήμερα μας είναι χρήσια για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι να ταμπονάρουμε το πρόσωπό μας, σε περίπτωση που βραχούμε ή να εξαφανίσουμε τη λιπαρότητα, σε περίπτωση που εμφανιστεί λόγω καιρού. Δώστε βάση στη λεπτομέρεια ΤΑΜΠΟΝΑΡΟΥΜΕ, δε σκουπίζουμε.

Extra Info: Ακόμα και αν βλέπετε τον ουρανό κατάμαυρο, μην αμελήσετε να φορέσετε αντηλιακό προσώπου. Σας υπενθυμίζουμε ότι είναι απαραίτητο να εφαρμόζεται καθημερινά, χειμώνα, καλοκαίρι και να προστατεύουμε το δέρμα από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, που διαπερνάνε ακόμα και τα πιο πυκνά σύννεφα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss