Κάναμε τις πρώτες μας αγορές στο νέο e-shop της Estée Lauder

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Κάναμε τις πρώτες μας αγορές στο νέο e-shop της Estée Lauder

Ποια γυναίκα στις μέρες μας δεν αγαπά το online shopping; Με τόσο έντονη καθημερινότητα και τόσες υποχρεώσεις που έχουμε όλες είναι σχεδόν αδύνατο να βρούμε χρόνο, να βγούμε στην αγορά και να πάρουμε όλα όσα χρειαζόμαστε.

Με το νέο e-shop του αγαπημένου beauty brand που εμπιστευόμαστε χρόνια, Estée Lauder, οι αγορές γίνονται από το desktop του pc μας, το tablet ή και από το κινητό μας και τα προϊόντα έρχονται στο χώρο μας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Από προσωπική εμπειρία αν πρέπει να σας το περιγράψω, θα σας πω ότι είναι εύχρηστο, εύκολο και απόλυτα κατανοητό. Το επισκέφθηκα αργά το βράδυ από το σπίτι μου για να κάνω τις αγορές μου, ενώ το έδειξα την επόμενη ημέρα και σε μία συνάδελφό μου, για να κάνει τις αγορές της. Προσωπικά αγόρασα τον αγαπημένο ορό Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II αλλά και τη νέα μάσκαρα Pure Color Envy Lash Multi-Effects Mascara.


Να σας ενημερώσω ότι δε χρεώθηκα με έξοδα αποστολής-καθώς η παραγγελία μου ήταν άνω των 50 ευρώ- και έλαβα τα προϊόντα την επόμενη ημέρα. Όπως αναφέρεται και στο e-shop υπάρχει δωρεάν αποστολή προϊόντων για αγορές άνω των 49 ευρώ και η παραλαβή γίνεται σε 1 εργάσιμη ημέρα στην περιοχή της Αττικής, ενώ σε 2-3 μέρες στην επαρχία. Τέλος να σας πω ότι με την αγορά έλαβα και δωρεάν δείγματα. 

Αξίζει να περιηγηθείτε και στην ενότητα Estée Stories που λειτουργεί ως blog, εκεί μπορείτε να ανακαλύψετε ενδιαφέρουσες ιστορίες της μάρκας, νέα για τα μοντέλα της εταιρίας, αλλά και να απολαύσετε αναλυτικά how to videos.
Τέλος, η ενότητα Privileges Club δίνει τη δυνατότητα στις καταναλώτριες- μέλη του Loyalty club να συλλέξουν πόντους με τις αγορές τους στο e-shop, καθώς και να πραγματοποιήσουν εξαργύρωση των πόντων τους με την πραγματοποίηση αγοράς. 

Τι περιμένετε λοιπόν πατήστε στο browser www.esteelauder.gr και ξεκινήστε το shopping!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss