Αυτά τα δώρα θα ήθελα να τα αγοράσω για τον εαυτό μου

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

Αυτά τα δώρα θα ήθελα να τα αγοράσω για τον εαυτό μου

Δεν ξέρω αν έχετε ξεκινήσει ήδη την έρευνα, προσωπικά θα πρέπει να σας πω ότι έχω ψωνίσει σχεδόν όλα τα Χριστουγεννιάτικα δώρα για οικογένεια και φίλους. Ναι, όπως φαντάζεστε το ταμείο έχει αδειάσει.


Και σε αυτό το άρθρο δε θα μιλήσω για τον ανδρικό πληθυσμό, με κάτι ζευγάρια κάλτσες και κάτι ωραιότατα t-shirts ξεμπέρδεψα εύκολα. Θα ήθελα να σας πω για τις γυναίκες, στις οποίες επέλεξα να αγοράσω beauty προϊόντα, για να στηρίξω τον τίτλο μου, ως beauty editor.
Λάθος, μεγάλο λάθος, ένα τεράστιο λάθος!
Αφού δυσκολεύτηκα να επιλέξω τι ταιριάζει στην κάθε μία-στην καλύτερή μου φίλη που έχει τα περισσότερα καλλυντικά που έχω δει ποτέ, στην αδερφή μου που με δυσκολία και πίεση από εμένα βάζει έστω την ενυδατική της κρέμα, στη μαμά μου που θέλει μόνο κραγιόν αν και έχει όλα τα χρώματα-, όταν ξεκίνησα να κάνω τις αγορές, άρχισα να σκέφτομαι για κάποια προϊόντα ότι τα ήθελα στη δική μου συλλογή. 

Και επειδή "Αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστιν αμαρτία" αποφάσισα να σας αποκαλύψω τα 9 προϊόντα που θέλω να αγοράσω για εμένα. Πραγματικά είναι τόσο ωραία και χρήσιμα. Πιστεύω θα με καταλάβετε, αφού υπάρχει γυναικεία αλληλεγγύη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos


Υ.Γ: Εύχομαι το συγκεκριμένο άρθρο να το διάβασουν όλοι οι άλλοι εκτός από τα δικά μου άτομα, που έχω αγοράσει δώρα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss