Τι κραγιόν επιλέγουμε όταν φοράμε σιδεράκια

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Τι κραγιόν επιλέγουμε όταν φοράμε σιδεράκια

Σιδεράκια μπορεί να φοράει μία κοπέλα στην εφηβεία, αλλά και μία γυναίκα μεγαλύτερης ηλικίας όπου διανύει τα 30, τα 40 ακόμα και τα 50. Σε κάθε περίπτωση το μακιγιάζ των χειλιών μπορεί να αποτελέσει θέμα γι αυτές, καθώς μπορεί να μην αισθάνονται άνετα και έτσι δε θέλουν να εστιάσουν στο συγκεκριμένο μέρος προσώπου. 

 

Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τα σιδεράκια δεν αποτελούν "πρόβλημα" στην εμφάνιση. Τα φοράμε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, με σκοπό να φτιάξουμε τα δόντια μας και το συγκεκριμένο σημείο του προσώπου να γίνει ακόμα καλύτερο. Επιπλέον στις ημέρες μας υπάρχουν πολλές επιλογές όπως λευκά ή διάφανα σιδεράκια, τα οποία ίσως αισθητικά είναι καλύτερα από τα κλασσικά.

Άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγνώνεστε και να ανησυχείτε για την εμφάνισή σας. Να είστε σίγουρες ότι οι υπόλοιποι δεν εστιάζουν τόσο στο συγκεκριμένο σημείο, όσο εσείς.

Αν λοιπόν τα βλέμματα όλων δε θέλετε να εστιάζουν στα χείλη σας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε κραγιόν σε αποχρώσεις του nude. Από το σκούρο καφέ, μέχρι το πιο ανοιχτό nude-pink υπάρχουν πολλές επιλογές που αναμφισβήτητα κάποια ταιριάζει στον τόνο δέρματος και στο χρώμα των μαλλιών σας. Οι ξανθές καλό είναι να προτιμήσουν τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις, ενώ οι καστανές μπορούν να τολμήσουν ακόμα και ένα σκούρο, matte καφέ. 

H gallery που ακολουθεί θα σας δώσε ιδέες για nude αποχρώσεις που σας ταιριάζουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Σε περίπτωση που τα σιδεράκια δεν αποτελούν πρόβλημα στην εμφάνισή σας, τολμήστε το in fashion πορτοκαλί. Είναι το χρώμα που έρχεται να κλέψει την κορυφή από το κόκκινο και για το 2018.

Επιλέξαμε κάποια από τα πιο αγαπημένα της αγοράς και σας τα παρουσιάζουμε παρακάτω:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Τέλος να θυμάστε ότι ένα χαμογελαστό πρόσωπο είναι πιο όμορφο από κάθε άλλο. Γι αυτό ό.τι κραγιόν και αν φοράτε και όπως και αν είναι τα σιδεράκια σας, καθημερινά να φοράτε το πιο λαμπερό σας χαμόγελο!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss