Κι όμως αυτός είναι ο λόγος που η μάσκαρα τρέχει και λερωνόμαστε!

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Κι όμως αυτός είναι ο λόγος που η μάσκαρα τρέχει και λερωνόμαστε!

Σηκώστε το χέρι σας αν έχετε αισθανθεί ότι είστε θύμα της μάσκαρα σας, αν έχετε απορήσει για ποιο λόγο τρέχει ακόμα και αυτό το προϊόν που ξοδέψατε ένα τόσο μεγάλο ποσό ή που διαβάσατε παντού ότι είναι ένα από τα καλύτερα της αγοράς.

 

Να ξέρετε ότι γνωρίζω αυτό το συναίσθημα, που κοιτάζεστε στον καθρέφτη και βλέπετε μουτζούρες κάτω από τα μάτια σας, προς το τέλος της ημέρας. Και οι κοτηγορίες είναι διάφορες, μας φταίει το μάτι, η μάσκαρα, η βάση... μας φταίνε όλα.

Κι όμως αν θέλετε να ξέρετε ο βασικός λόγος που τρέχει το συγκεκριμένο προϊόν είναι η ενυδάτωση, δηλαδή η λιπαρότητα. Τι πρέπει να κάνετε, απλά να αποφεύγετε την κρέμα ματιών δυστυχώς όταν είναι να βάλετε μάσκαρα. Πλύνετε καλά τα μάτια σας να φύγουν ακόμα και τα ελάχιστα υπολείμματα που έχουν μείνει από τα ενυδατικά προϊόντα της προηγούμενης ημέρας και στη συνέχεια εφαρμόστε άφοβα μάσκαρα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες σας.
Επιπλέον αποφύγετε και το concealer κοντά στις ρίζες των βλεφαρίδων, εφαρμόστε το πιο κάτω καθώς και το συγκεκριμένο προϊόν δημιουργεί λιπαρότητα.

Για ακόμα μεγαλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιείτε primer mascara. Είναι ένα προϊόν που βοηθάει και σε αυτό το θέμα, που πιστέψτε με αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Τώρα που ξέρουμε τον τρόπο για να μην τρέχει η μάσκαρα, μήπως να δοκιμάσουμε τις in-fashion χρωματιστές βλεφαρίδες;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss